SPD

SPD är förkortningen för SHIMANO PEDALING DYNAMIK som är det världsledande pedalkloss systemet. Genom att eliminera tåclips och istället integrera pedalen och yttersulan i ett enda enhetligt kraftöverföringssystem förändrade SHIMANO branschen; ökar inte bara kraften till pedalen, utan också cyklistens kontroll över allt mer äventyrliga cykling. SPD gör trampningen mer effektiv med ett otroligt brett utbud av sko- och pedalmodeller och SPD klossen placering under skon gör det bekvämare att gå. Du kan hålla en kadens när du trampar med större effektivitet, stabilitet och komfort med SPD-systemet.

Köp dina SPD klossar, SPD skor, SPD pedaler online hos oss på Soderscykel.se eller gör ett besök i den fysiska butik i hjärtat av Stockholm.

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.