• −25%
Hjälm Giro Hale MIPS matt blå universal fit barn
Hjälm Giro Hale MIPS matt blå universal fit barn
Hjälm Giro Hale MIPS matt blå universal fit barn
Hjälm Giro Hale MIPS matt blå universal fit barn
Hjälm Giro Hale MIPS matt blå universal fit barn
Hjälm Giro Hale MIPS matt blå universal fit barn

Hjälm, Giro Hale MIPS, Matt blå, stl. 50-57

Giro
GHHALM-7095277
Fåtal kvar i lager
599,25 kr 799,00 kr -25%
Inkl. moms

Juniorhjälm - Giro

Hale ™ MIPS® är väl ventilerad i alla situationer. Utrustad med Roc Loc® Sport MIPS passningssystem, som erbjuder ett stort justeringsområde med säker passform för växande barn. Det kommer också med en flyttbar visir, och har samma In-Mold-konstruktionsteknik som våra bästa vuxna modeller - för en lätt, hållbar design.

Storlek: 50-57cm

 

Giro gör snygga och säkra cykelhjälmar för juniorer

Roc Loc® Sport
Roc Loc® Sport passningssystem sluter jämt runt huvudet och skapar god komfort. Både passform, spänning och lutning kan justeras på några sekunder med enkla handgrepp.

MIPS® Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.

Om Giro cykelhjälmar

Giro är ett av de världsledande varumärkena inom högpresterande skyddsutrustning i toppklass för actionsporter och en aktiv livsstil. Företaget är baserat i Santa Cruz, Kalifornien. Bakom Giros hjälmar ligger gediget arbete, misslyckanden och framgångar som nu har gjort dem till ett världsledande märke när det gäller högpresterande skydd på cykeln eller i backen. Giro har insett en sak, det spelar ingen roll hur säker och bra en hjälm är om den inte används. Därför har man även satsat mycket på den yttre designen så att det är coolt att bära hjälm.

2018-08-17
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.