Balanscykel Crescent Knytt Orange

Balanscykel Crescent Knytt Orange

YPC4002004
Fåtal kvar i lager
1 295,00 kr
Inkl. moms

Superlätt

Crescent Knytt Balanscykel i klassisk Crescent orange lackering är det perfekt redskapet och leksak för de allra yngsta som ska ta de första stegen in i cykelvärlden.

Denna nya balanscykel från Crescent som väger endast 2,4 kg har en superlätt ram i Magnesium och punkteringsfria däck.

Förutom att det är fantastiskt kul med springcykel är det dessutom väldigt lärorikt inför premiären på en riktig cykel med pedaler då det tränar upp balansen. Barn som använt springcykel behöver avsevärt mindre tid med stödhjul och i många fall inte alls om man jämför med de barn som aldrig suttit på en cykel innan. 

Vikt 2,4kg
Ram Magnesium
Hjul/fälg Punkteringsfria
Styre Aluminium med foamskydd

 

HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometri anpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera

2020-04-08
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.