• −20%
Barncykel, Scott Contessa 14" 2021, Rosa

Barncykel, Scott Contessa 14" 2021, Rosa

274960-222
Slut i lager
2 399,20 kr 2 999,00 kr -20%
Inkl. moms

3-6 ÅR

Contessa är en riktigt tuff liten barncykel utan växlar, men med helt rätt attityd och riktigt snygg design. Den har looken från en mountainbike men är konstruerad med praktiska stödhjul, en pålitlig fotbroms och har en lätthanterlig handbroms med ett reglage som är fullt anpassat för barnens lite mindre händer

Cykeln är tillverkad i en kvalitativ och lätt aluminiumram samt har en framgaffel i Hi-ten stål vilket gör den både lätt, slitstark och smidig. Det här är barnens egna favoritmodell, men den har samtidigt tillräcklig stort fokus på både säkerhet och hållbarhet för att även föräldrarna skall älska serien.

Praktiskt med den nya lägre ramgeometrin vilket både ger en skön sittställning och smidig manöverförmåga, men även bra uppsikt på vad som händer i trafiken. Stödhjulen kan dessutom enkelt monteras av när det är dags. Eftersom hela drivlinan är skyddad minskas risken för både olyckor och trista fläckar på kläderna.

Vikt: 7,4 kg

 
2021-04-26
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.