Barnsits Qibbel Air för pakethållare...
Barnsits Qibbel Air för pakethållare...
Barnsits Qibbel Air för pakethållare...

Barnsits Qibbel Air för pakethållare Svart

Q900
Slut i lager
1 099,00 kr
Inkl. moms

Qibbel Air är marknadens lättaste cykelsits.

En snygg och stilren superlätt (2.5kg) cykelstol som ditt barn (9mån-22kg) sitter väldigt ergonomiskt och bekvämt. Den har ett ryggstöd av slitstarkt spunnet nät som är ventilerande (material som ofta används i ryggsäckar och kontorsstolar) och precis som för alla cykelsäten, så har tillverkaren satt säkerheten främst: Qibbel Air är säker och stark utrustad med ett 5-punktsbälte som enkelt kan justeras in efter barnet och fotstöden kan också ställas in efter barnet längd och det har såklart ett ekerskydd.

Denna cykelsits passar för bakre pakethållare på cyklar (även elcyklar) på ett ögonblick med ett QR snabbfäste utan verktyg. Passar för pakethållare som är mellan 11-17 cm och som kan bära minst 25 kg.

Passar för elcyklar med batteri integrerat i pakethållaren.

 
2021-06-09
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.