• På rea!
  • -450,00 kr
Bobike barnsits för större barn
Barnsits, BOBIKE Junior Classic,...
Bobike barnsits för större barn

Barnsits, BOBIKE Junior Classic, Version 2

75101300
Slut i lager
799,00 kr 1 249,00 kr -450,00 kr
Inkl. moms

Utgått! - Ersättningsprodukt Bobike Junior V3 2022

Barnstol till större barn 5-10 år. Bobike Junior Classic Version 2 är en barnsitsen för större barn som vuxit ur sin klassiska cykel barnstol i plast.

Bobike Junior barnsits för lite större barn upp till 35 kg. Sitsen är utrustad med stoppade dynor i ett vattenavvisande material för skönaste komfort. Fotstöden är anpassningsbara till barnets kroppslängd. Den här barnsitsen har ett ekerskydd inkluderat som skyddar barnets fötter att fastna i bakhjulet. Barnet sitter säkert fastspänd i sitsen med ett midjebältet så att det inte ska resa sig upp under cykelturen. När du inte har barnet med dig på cykelturen, så kan Bobike Junior Classic mycket lätt och snabbt vikas ihop till en platt lasthållare med ett integrerad fästbygel för att tex lasta en väska.

Köp Bobike Junior barnsits till större barn direkt i butiken på Sankt Paulsgatan 43 eller klicka hem den online i vår webshop soderscykel.se 

Specialpris på det tio sista så länge lagret räcker... 

 

Produktinformation

Den här barnsitsen har utgått och har till 2022 ersatt av en nya version so du hittar i länken nedan:

Bobike Junior Version 3.0

Barnstolen passar på nästan alla cyklar* som har runda och ovala rör på ramar med diameter mellan 28-50mm. En sexkantsnyckel (Hex) och Bobike internationella bruks- och monteringsanvisning medföljer för rätt användning och montering av produkten. 

Bobike Classic Junior är en allround barnsits som kan montera på nästan alla cyklar* med eller utan pakethållare (max 170mm bred).

*Den här sitsen passar inte för det Elcyklar som har sitt batteri i pakethållaren eller Ecoride med batteri bakom sadelröret.

Då rekommenderar vi i stället någon av våra andra alternativ på junior barnsitsarna ( se länkarna nedan) till Qibbel och Yepp barnsitsar.

Qibbel junior sits

Bobike original förpackning innehåller

  • Bobike Junior Classic
  • Rambox med bygel för fäste till ramen
  • Två justerbara låsenheter till rambyglar
  • Två justerbara fällbara fotpinnar
  • Justerbart midjebälte monterat
  • En insexnyckel till monteringen
  • Internationell användarhandbok
2021-08-10
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.