• Ny
Hjälm Lazer Blade+ MIPS, Svart, XL...

Hjälm Lazer Blade+ MIPS, Svart, XL 61-64 cm

BLC2197887231
Fåtal kvar i lager
1 399,00 kr
Inkl. moms

Suveränt skydd med MIPS. MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.

Skön och ventilerande. 22 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och håller dig sval när det hettar till.

Perfekt passform. Advanced Rollsys System ger en skön, tight och säker passform är lätt att justera med en hand.

Lätt. Blade+'s minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.

Extra synlig. Reflekterade klistermärken och bakbelysning som tillval gör att du syns i trafiken även när det är mörkt.

 

Produktinformation

Blade+ MIPS är en tålig landsvägshjälm perfekt för cyklister som älskar att träna. MIPS gör hjälmen extra säker och den har funktioner hämtade från mer avancerade hjälmar och ett utseende som påminner om proffshjälmen Z1.

Blade+ MIPS är en landsvägshjälm som ger suveränt skydd med stil och funktioner som påminner om mer avancerade hjälmar. Slitstarkt EPS-skum med in-mold-konstruktion gör att du har ett pålitligt skydd vid en eventuell krasch och MIPS-teknologin ger avancerat skydd vid sneda islag. 22 ventilationshål och ergonomiska kuddar gör hjälmen skön även på långa pass. Advanced Rollsys System säkrar hjälmen på ditt huvud via en lättjusterad ratt på toppen av hjälmen som du lätt når med en hand, så att du kan justera passformen även när du kör.

Specifikationer

  • Kön: Unisex
  • Säsong: Året runt
  • Ventilationshål: 22
  • Vikt: 230 g
  • Fitting-system: Advanced Rollsys System
  • Hjälmcertifiering: CE-CPSC
  • Storlek: 61-64 cm
2021-04-01
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.