• På rea!
  • −50%
Hjälm Lazer Impala Mips Matt Svart,...
Hjälm Lazer Impala Mips Matt Svart,...
Hjälm Lazer Impala Mips Matt Svart,...

Hjälm Lazer Impala Mips Matt Svart, svart logo

BLC2207888129
Fåtal kvar i lager
899,50 kr 1 799,00 kr -50%
Inkl. moms

MIPS HJÄLM 

En riktigt grym hjälm för snabba MTB-åkare. Den här snygga Impala Mips hjälmen i mattsvart har en diskret Lazer logo och är en högpresterande hjälm för dom snabbaste och mest tekniska MTB-passen. Tack vare input från professionella åkare är hjälmen designad att skydda huvudet på vilken stig som helst eller i vilket stök du än väljer att köra tufft med din MTB.

MTB-proffs var med i framtagningen av Impala MIPS vilket resulterar i en supersäker hjälm perfekt för snabb off-road-åkning. In-mold-konstruktion, låg vikt och bra aerodynamiken gör dig effektiv i både klättringar och när det går fort utför. Hjälmen fulländas med den stora skärmen som du enkelt justerar efter hur högt solen står och du kan flippa upp skärmen till toppen av hjälmen för att få plats med goggles.

För att ge optimalt skydd täcker hjälmen även ditt bakhuvud och högpresterande EPS-skum sprider effektivt islagskraften vid en eventuell krasch, hjälmen är även utrustad med MIPS som omdirigerar slagkraften och minimerar risken för hjärnskador. Smarta funktioner maximerar komforten på stigarna, 22 grymma ventilationshål som kommer svalka ditt huvud och vadderade kuddar gör att hjälmen sitter mjukt och skönt.

ATS Advanced Turnfit System håller hjälmen på plats även på stökiga stigar och kan enkelt justeras med en hand när du kör. Integrerat fäste för kamera gör att du kan spela in när du kör, vilket ger dig möjlighet att analysera din åkning. Samma fäste kan användas till belysning så att du ser var du kör även när det är mörkt plus att det finns utrymme att fästa en LED-belysning i bak så att du syns i trafiken.

STORLEK: S 52-56 | M 55-59 | L 58-61

Storlek
  • S
  • M


 
5420078881380
2021-04-22
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.