Giro Syntax Mips
Cykelhjälm, Giro Syntax Mips, Matt svart
Giro Syntax Mips

Cykelhjälm, Giro Syntax Mips, Matt svart

Giro
GHSYNM-7099644
Slut i lager
1 399,00 kr
Inkl. moms

Långtidskomfort möter rejäl prestanda och stil med cykelhjälmen Giro Syntax MIPS.

Hjälmen har snäppet djupare passform med en slim design som håller en bekväm under längre turer, även om det är i stan eller i skogen.

Storlek

 

Produktinformation

MIPS-system

MIPS är ett lågfriktionslager mellan hjälmens EPS-inre och kuddarna, vilket sitter fast med elastiska fästen. Detta tillåter hjälmen att röra sig något i förhållande till ditt huvud i händelsen av ett fall (glida samt rotera). Därmed absorberas mer av krafterna i fallet av nämnda krasch. Denna rörelse innebär en förbättring över vanliga hjälmar som annars bara skyddar genom att komprimera EPS-kärnan.

Roc Loc 5 Air

Giro introducerar efter två års utveckling äntligen Roc Loc 5 Air. 

Roc Loc 5 Air låter dig justera passformen, spänningen och den vertikala positionen av hjälmen, allt med bara en hand. Dra åt knappen för en utmanande utförslöpa och släpp lite på den för en tuff klättring exempelvis.

Wind Tunnel Ventilation

Giro-hjälmar är försedda med Giros Win Tunnel ventilationssystem. Detta system kombinerar ventilationshål med en interna utsläppsportar. Denna kombination av in- och utsläpp tillåter svalkande luft att flöda runt och över cyklistens huvud, och tränga ut den heta luften.

Specifikationer

  • Konstruktion: IN-MOLD CONSTRUCTION, FOUR-PIECE POLYCARBONATE INTERLOCKING HARDBODY™ SHELL, FULL HARDBODY™ WRAP
  • Ventilation: WIND TUNNEL VENTS WITH INTERNAL CHANNELING
  • Vikt: ca 340 g
  • Certifiering: CE EN1078
4513456
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.