• -100,00 kr
Scott Groove Plus MIPS
Hjälm, Scott Groove Plus MIPS Röd M/L
Hjälm, Scott Groove Plus MIPS Röd M/L
Scott Groove Plus MIPS

Hjälm, Scott Groove Plus MIPS Röd M/L

2752086909017
I lager
899,00 kr 999,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Säker cykelhjälm från Scott

Scott Groove plus är en allround cykelhjälm som är syskon till ARX plus (testvinnaren) men som inte var utvald att vara med i Råd och Rön stora test av cykelhjälmar 2021... Groove+ har samma säkra Scott teknologi inbyggd i hjälmen med en lite annan design på geometrin.

Det här är en både säker och snygg allround cykelhjälm vilket gör den till det självklara valet för den medvetna cyklisten. Med ett integrerat MIPS säkerhetsteknik och förstärkt skydd vid de känsligaste områdena på ditt huvud och optimerad geometri kan du känna dig säker vart du än cyklar. MIPS friktionslager inuti hjälmen gör den upp till 40 % säkrare än en vanlig cykelhjälm. Genom att MIPS säkerhetssystem tillåter huvudet att rotera i förhållande till hjälmen vid en vinklad kollision minskar rotationsvåldet och potentiell skada mot ditt huvud - Ett bra budgetval vid köp av en både säker och skön cykelhjälm!

 

Produktinformation

  • MRAS2 passform system
  • IN-MOLD konstruktion
  • Optimerad ventilation
  • Avtagbart visir
  • Vikt 270g

2021-07-16
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.