Hjälm Tec Boo Mips, Svart, 54-58
Hjälm Tec Boo Mips, Svart, 54-58
Hjälm Tec Boo Mips, Svart, 54-58
Hjälm Tec Boo Mips, Svart, 54-58

Hjälm Tec Boo Mips Svart 54-58

C9302315-BK
Fåtal kvar i lager
1 129,00 kr
Inkl. moms

Tec juniorhjälm för kidsen med ny spännande design och riktigt bra ventilation. Lätt inmouldhjälm där det yttre skalet och stötuptagande EPS inne i hjälmen sitter ihop. Optimal densiteten i EPS utprovad i testlaboratorier för maximalt skydd. Utrustad med MIPS rotationsskydd och integrerad belysning bak för extra säkerhet. Twist nacksystem där ringen spänner över hela huvudet för bästa passform.

Hjälmen kommer med en specialdesignad mössa som ersätter kuddarna i hjälmen på vinterhalvåret. Gör att hjälmen sitter optimalt året om. Den mindre storleken (xs/s) av Boo är utrustad med grönt spänne och funkar därmed även som kombinerad lek- och cykelhjälm till barn. En störtbåge följer med och kan montera på den lilla (xs/s) storleken.

Storlek: S/M 54-58

 
2019-06-28
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.