Bakhjul 28 tum 2-växlar Duomatic med fotbroms, silver
Bakhjul 28 tum 2-växlar Duomatic med fotbroms, silver
Bakhjul 28 tum 2-växlar Duomatic med fotbroms, silver
Bakhjul 28 tum 2-växlar Duomatic med fotbroms, silver

Bakhjul 28 tum 2-växlar Duomatic med fotbroms, silver

941094
Slut i lager
1 995,00 kr
Inkl. moms

28 tums bakhjul med 2 växlar Duomatic.

Man trampar bakåt för att växla över till växel två och trampar man bakåt igen så växlar den över till växel 1. Precis som på det klassiska Torpedo Duomatic fast nu från Sturmey Archer.

Vi levereras hjulet komplett inklusive tillbehörs kittet för S2C (kedjekrans ingår inte)

2 växlat bakhjul: 28 tum (622-19 mm) i dubbelbottnad aluminium.

  • 28 tum (622mm | 700C )
  • Ekrar: 36 Rostfria
  • Växelnav: Sturmey Archer S2 Duomatic
  • Växelratio: 138%
  • Broms: Fotbroms
  • Axel: 116 mm
  • Färg: Silver.

Obs! Kedjekrans är tillval 16-22 Tänder (ingår inte)

 

LÄTT BAKÅT-TRAMPNING FÖR ATT VÄXLA MELLAN ETTAN OCH TVÅAN.

Frank Bowden köpte ett cykelföretag som ursprungligen var beläget på Raleigh Street, Nottingham i England. Hans ingenjörer arbetade med patent från Henry Sturmey och James Archer, vilket resulterade i det första 3-växlade cykelnavet 1902.

I mer än 100 år har Sturmey-Archer varit en pionjär inom utformningen av interna växlarnav, navbromsar och dynamo-belysning. Detta är en historia av progressiv forskning och utveckling som har gjort cykling enklare och säkrare. Att flytta produktionen till Taiwan 2000 förbättrade tillgången till bättre teknik, vilket resulterade i många förbättringar av design och kvalitet. Hög kvalitet, design, forskning och utveckling är nu hörnstenarna i företaget.

Det nuvarande produktsortimentet fortsätter den traditionen för innovation och designkvalitet som krävs av kräsna cyklister världen över..

2019-11-26
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.