• Ny
Trek X-Caliber 9 29 Teal/Volt Fade 2021

Trek X-Caliber 9 29 Teal/Volt Fade 2021

XCAL9TV2021L
Slut i Lager
14 999,00 kr
Inkl. moms

Fart och fläkt!

Toppmodellen i X-Caliber-serien är helt tävlingsklar. Alla komponenter på den här XC-cykeln har byggts med tävling i åtanke. RockShox Judy Silver-gaffel med Remote Lockout, Shimano XT/SLX 1×12-drivlina och en välutrustad kassett gör den till ett bra val för snabba stigcyklister som söker en bra cykel med tävlingskomponenter i sin standardspec.

Lättviktsram i Alpha Gold Aluminum, RockShox Judy Silver-gaffel med 100 mm slaglängd, Remote Lockout och luftfjädring, en Shimano XT/SLX 1×12-drivlina med stort växelområde avpassat för klättring. Dessutom TLR-hjul med bredare Boost141-nav som ger starkare hjul och plats för bredare däck.

Här är en riktigt bra och mycket cykel för alla som står i början av ett seriöst tävlingsintresse: du får förstklassiga cross country-komponenter på en häftigt lackad ram utan att för den skull behöva tömma plånboken.

Finns det något bättre än en tyst cykeltur: kopplingen i bakväxeln förhindrar kedjerassel till och med när det är skumpigt

Ramen är fullständigt kompatibel med högklassiga komponenter som t.ex. tävlingshjul och styrjusterbar sadelstolpe, om du någon gång framöver skulle vilja uppgradera. Med Remote Lockout kan du låsa gaffeln på planmark utan att släppa händerna från styret. 1x-drivlina med stort växelområde och enkelheten med ett enda växelreglage

Trek X-Caliber 9 är en snabb, pigg och effektiv hardtail-XC. Perfekt för cyklisten som har en kapplöpningshund eller för vem som helst som drömmer om att cykla episka distanser i terrängen.

Storlek: L 177-188 cm (beninnerlängd 83-88 cm)

Storlek

 
2021-06-09
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.