Crescent Elora 7-vxl Svart
Crescent Elora 7-vxl Svart
Crescent Elora 7-vxl Svart

Crescent Elora 7-vxl Svart

YEC9775138
Slut i lager
27 495,00 kr
Inkl. moms

793 kr/mån* 

Elora är cykeln för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Den har en aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. En stark och centralt placerad motorn är en del av det det egenutvecklade Egoing-systemet. Den ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar. Displayen på styret ger dig full koll på läget.

Med Koppla den smarta cykel teknologin kopplar du upp din cykel via en app i mobilen som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera ihop med din cykel. Det gör så att ditt batteri blir obrukbart och oattraktivt för tjuvar. Senaste batteristatus mm info ser du i appen.

Elora har 7 växlar med fotbroms bak och rullbroms fram. Avtagbar cykelkorg med AVS-klicksystem i aluminium ingår, precis som stöd, godkänt lås och belysning. En extra väska eller korg fäster du med ett enkelt klick på den smarta pakethållaren. Häng på en kärra bak eller montera barnstol så löser du vardagslogistiken med detta kraftpaket.

  • Hjul 28 tum
  • Storlek 51 160-185 cm
  • Aluminium ram
  • 7-Växlar med fotbroms
  • Mittmotorn Crescent E-going
  • Batteri 36V 11Ah 
  • Tillverkad i Varberg

* Vi erbjuder upp till 36 månaders delbetalning i butik och online via Resurs och Klarna.

Färg
  • Svart
Storlek

 

Koppla smart cykelteknologi innebär ökad trygghet och säkerhet för dig och din cykel. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att du kopplar upp din cykel med bluetooth. Detta är en version med begränsad funktionalitet jämfört med Koppla Connect. Med Crescent Koppla appen i mobilen får du batteristatus, försäkring och servicenotiser i mobilen. I Koppla konceptet ingår att ditt batteri blir stöldskyddat och cykeln anpassas efter din körstil.

MADE IN VARBERG

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul - Heja Sverige!

FÖR MER INFORMATION OM CRESCENT ELORA TRYCK HÄR

7332982016483
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.