BikeID StepThrough
BikeID StepThrough
BikeID StepThrough
BikeID StepThrough

BikeID StepThrough Copper

2010221244675
Fåtal kvar i lager
7 995,00 kr
Inkl. moms

BikeID StepThrough Koppar

Med en vikt på endast 17 kg - korg i rostfritt stål ingår - Step-through är en lätt, rolig och smidig klassisk damcykel. Den är utrustad med ett oväxlat bakhjul med fotbroms, dubbelbottnad lättmetallfälg och en bekväm lädersadel från Brooks. Step-through-ramen är gjord av fina stålrör, vilket säkerställer en stabil och mycket säker konstruktion och en fantastisk körupplevelse. Step-through har en fotbroms samt en främre fälgbroms.

 

Covid gör att vi reserverar oss för att tillgången på vissa produkter är begränsad så avvikelser i specifikationen kan förekomma (variera) på det byggda Bikeid cyklar vi har kvar till försäljning. Men det finns att se och köpa i butiken så länge lagret räcker.

2020-10-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.