• Ny
Batavus Harlem E-GO 48CM 2021

Batavus Harlem E-GO Dam 48CM 2021

2012211639255
Fåtal kvar i lager
28 495,00 kr
Inkl. moms

Batavus Harlem E-GO Dam, S 48 cm 2021

Harlem är en av våra storsäljare från Hollänska Batavus. Med komponenter från japanerna Yamaha som står för elsystemet och Shimano för det pålitliga bromsarna och växlarna. Damcykeln har stor korg och en smart pakethållare.

Batavus Harlem E-Go är en elcykel som är lätt och bekväm att underhålla. Denna elcykel är smidig och fungerar perfekt för stadscykling. Ram, sadelstolpe, nav och ekrar är läckert mattsvarta på denna modell som matchas med blanka svarta detaljer samt en ringklocka i svart.

Batavus Harlem E-Go har motorn placerad på centralt på ramen vilket gör cykeln kraftfull och stabil. För att kunna anpassa hur mycket kraft du vill ha hjälp med finns det fyra olika assistansnivåer att välja mellan. Elcykeln är även utrustad med Gå-Assistans vilket innebär att du kan få extra hjälp då du leder cykeln uppför en backe. Harlem E-Go har Batavus patenterat styrlås vilket gör det möjligt att lasta korgen tungt för stabil parkering.

 

Teknisk information för Batavus Harlem E-Go Dam.

Årsmodell 2021
Varumärke Batavus
Färg Mattsvart
Ram Small 48 cm Aluminium
Hjulstorlek 28 tum (622) Dubbelbottnade
Motor Yamaha PW Mittmotor
Batteri Yamaha 400 W 
Display Yamaha
Laddningstid Upp till 3,5 tim
Räckvidd Ca 4-7 mil
Hastighet 25 km/h
Bromsar Shimano Hydraulisk Skivbroms fram/bak
Sadel  Selle Royal
Däck 37-622 Punkteringsskydd 
Handtag Selle Royal
Lampa Axa Blueline LED
Lås Ramlås Godkänt hemförsäkring
Framgaffel Stel
Växlar Shimano Nexus 7
Vikt 22 kg enligt tillverkaren
2020-12-21
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.