• -196,00 kr
Dubbdäck Continental Contact Spike...

Dubbdäck Continental Contact Spike Reflex 240st dubb 42-622

0150191
Fåtal kvar i lager
699,00 kr 895,00 kr -196,00 kr
Inkl. moms

Dubbdäck för säker vintercykling!

Continental Contact Spike Reflex 240 har med sina slitstarka dubbar med unik design på däckmönster med ståldubbarna smarta placering som ger både mjuk och snabb framfart, men som samtidigt garanterar bra grepp på is och snö. Den här versionen har totalt 240 stycken dubbar som är mycket tätt och smart placerade vilket ser till att du bibehåller farten och fortfarande har full kontroll över cykeln på vinterväglag, även i tvära kurvor och vid hårda inbromsningar.

Ett komfortabelt vinterdäck för oss som helst cyklar på lite hårdare underlag och helst håller till i olika former av urban miljö, oavsett om det är mitt inne i city eller ute på slingriga cykelbanorna i förorten. Den väl komponerade vinter gummiblandningen är anpassad för låga temperaturer och erbjuder dessutom pålitlig slitstyrka. Stommen utgörs av en modern konstruktion med robust sidovägg, hög slitstyrka och god vidhäftning på alla typer av hårda vinterväglag.

Däcken har dessutom väldigt bra punkteringsskydd tack vare SafetySystem Breaker som minskar risken att vassa föremål ska punktera däcket när du till exempel är på väg till jobbet. Skyddet är dessutom relativt lätt men det kompromissar inte det minsta med kvaliteten. Den här versionen är dessutom utrustad med en bra reflexrand som ökar din synlighet i mörka förhållanden, helt perfekt för våra mörka skandinaviska förhållanden.

Storlek: 42-622 (28") (700C)

Punkteringskydd: SafetySystem Breaker

Trådtäthet: 3/180 TPI

Typ: Däck som är anpassat för att köras med slang

Säkerhet: Reflexrand som ökar din synlighet i mörkare förhållanden


 

Letar du efter ett dubbdäck som tar vintercykling till en helt ny nivå?

Då är Continental Contact Spike Reflex 28 tum (42-622) med sina imponerande 240 dubbar ock punkteringsskydd (SafetySystem Breaker) det perfekta valet för dig när du ska köpa dubbdäck till din cykel.

Det här däcket är inte bara byggt för att hantera extrema vinterförhållanden, det är också utformat med fokus på säkerhet och prestanda. De 240 dubbarna och den vinterspecifika gummiblandningen ger ett oöverträffat grepp på isiga vägar, vilket ger dig en trygg och stabil körupplevelse även när termometern sjunker.

Men vi vet att cykling inte bara handlar om att nå ditt mål; det handlar också om själva resan. Med Continental Contact Spike Reflex kan du aven under vintern släppa loss din inre cykelentusiast och utforska trafiken med självförtroende. Utmana kylan, sladda över isiga vägar och njut av din ovanlig vanliga dagliga tur till jobbet eller en äventyrlig cykeltur på fritiden som du sent kommer att glömma.

Köp Continental Contact Spike Reflex 28 tum (42-622) och ge ditt vintercyklande en rejäl uppgradering - Gör dig redo att dominera vintervägarna med stil!

2021-12-21
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.