Dubbdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244
Dubbdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244
Dubbdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244
Dubbdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244

Dubbdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244

T504081
I lager
899 kr
Inkl. moms

Suomi Tyres Routa W244 | 35-622 dubbdäck

Suomi Tyres Routa är väldigt mångas favoritdäck när det gäller dubbdäck till cykel. Med sitta nyutvecklade mönster ger däcket bra grepp under hela vintersäsongen — alltifrån sen höst till kalla vinterdagar med mycket snö. Däcket har vassa dubbar som biter tag i underlaget, och mönstret är anpassat för att greppa tag i snön samtidigt som det trycker ner dubbarna i marken och leder bort eventuellt vatten och slask. Suomi Tyres Routa passar de allra flesta typer av cyklar på marknaden. Däcken kombinerar bra grepp med lågt rullmotstånd, vilket gör att dem passar perfekt till alltifrån pendling till jobbet till regelrätt vintercykelträning på cykel.

Egenskaper för Suomi Tyres Routa 35-622 W244

  • Däckstorlek: 35-622 W244 (35 mm bredd, 622 mm diameter) – Dessa dimensioner ger en perfekt balans mellan stabilitet och smidighet, vilket är idealiskt för vintervägarna.
  • Dubbar: Suomi Tyres Routa 35-622 W244 är utrustade med kvalitetsdubbar som är designade för att ge exceptionellt grepp på is och snö. Dubbarna är jämnt fördelade över däcket för att ge optimalt väggrepp.
  • Gummiblandning: Däcken är tillverkade med en speciell gummiblandning som behåller sin elasticitet även vid låga temperaturer. Detta säkerställer att däcken behåller sitt grepp och slitstyrka i extrema vinterväder.
  • Slitbana: Slitbanan är designad med noggrant utformade mönster för att effektivt skingra snö och slask och förbättra väggreppet. Den mönstrade ytan ger också bättre hantering och kontroll.
  • Hållbarhet: Suomi Tyres är kända för sin hållbarhet, och Routa 35-622 W244 är inget undantag. Dessa däck är byggda för att klara tuffa vinterförhållanden och kommer att ge dig säkerhet säsong efter säsong.
  • Prestanda: Dessa dubbdäck är utformade för att ge en jämn och kontrollerad körupplevelse, oavsett väglag. De presterar exceptionellt bra på isiga och snötäckta vägar och ger dig förtroendet att cykla i vinter.
  • Användning: Suomi Tyres Routa 35-622 W244 är idealiska för alla som vill cykla i vintermiljöer, från pendling till äventyrliga cykelturer. De ger säkerhet och prestanda när du behöver det som mest.

Oavsett om du är en erfaren vintercyklist eller en nybörjare som utforskar vintervägarna, kommer Suomi Tyres Routa 35-622 W244 att vara din pålitliga följeslagare. Beställ dem nu och förbered dig för en säker och spännande cykelsäsong i vinter!

 

Suomi Tyres dubbdäck med högsta kvalitet tillverkas i Finland

Suomi Tyres är helt och hållet fokuserade på tillverkning av dubbdäck till cykel. Företaget är precis som det låter finskt, och har både sin utvecklingsavdelning och sin tillverkning av alla sina dubbdäck i Finland. Till och med de härdade ståldubben tillverkas i Finland. Fabriken ligger i Lieksa i östra Finland, där över en meter snö och 30 minusgrader inte alls är något ovanligt, vilket gör det till en utmärkt plats att utveckla dubbdäck på. 

Suomi Tyres är miljövänliga dubbdäck med unik gummiblandning

Alla Suomi-däck är tillverkade av en helt unik gummiblandning som är utvecklad för att vara skonsam mot miljön. Gummiblandningen kallas Non-Toxic, och är helt banbrytande inom däckproduktion. Det är även denna gummiblandning som ger däcken deras unika grepp. Har du någon gång hållit i ett Suomi-däck så vet du att gummiblandningen är väldigt mjuk och klistrig, och känns betydligt mer levande än de flesta andra dubbdäck som ofta känns lite plastiga. Detta gör att däcket biter sig fast bättre i underlaget även när det är riktigt kallt, och ger dig det där härliga pålitliga greppet i alla väder. Suomis dubbdäck tillverkade i vårt grannland Finland, vilket gör dem till ett betydligt mer klimatsmart val jämfört med konkurrenterna som tillverkas i Asien. Ett bättre, miljövänligare val med mer grepp!

När vintern sveper in över Sverige och vägarna blir hala och utmanande, behöver du pålitliga däck som kan hantera det svenska vintervädret. Suomi Tyres Routa 35-622 W248 är din bästa vän när det gäller att tackla vintervägarna med stil och säkerhet.

Varför välja Suomi Tyres Routa 35-622 W248?

Utmärkt Grepp: Dessa dubbdäck är utrustade med det senaste inom dubbteknologi, vilket ger en oöverträffad grepp på isiga och snötäckta vägar. Du kommer känna dig trygg på vägen oavsett väderförhållanden.

Hållbara: Suomi Tyres är kända för sin höga kvalitet, och dessa däck är inget undantag. De är byggda för att hålla och ta dig genom flera säsonger av tuffa förhållanden.

Smidig Hantering: Med Suomi Tyres Routa 35-622 W244 får du inte bara grepp och hållbarhet, utan även en smidig och kontrollerad hantering. Dessa däck är utformade för att ge dig en smidig körupplevelse.

Oavsett om du är en äventyrlig cyklist eller bara vill ta dig till jobbet säkert under vintern, är Suomi Tyres Routa 35-622 W244 ett utmärkt val. Sätt på dessa däck och möt vinterns utmaningar med självförtroende.

Till slut! Hur du köper du dina dubbdäck till cykel ännu billigare av oss?

När du väljer att komma in och köpa dubbdäcken direkt i vår stora fysiska butik på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm och samtidigt lämna in cykeln för få dem monterade av oss i vår egna cykelverkstad med 12% moms istället för 25% online.

6430020165238
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.