SuomiTyres Dubbdäck HILE 40-622 240Dubbar
SuomiTyres Dubbdäck HILE 40-622 240Dubbar
SuomiTyres Dubbdäck HILE 40-622 240Dubbar
SuomiTyres Dubbdäck HILE 40-622 240Dubbar

SUOMI TYRES DUBBDÄCK HILE 40-622 240 Dubbar

2010161122999
I lager
649,00 kr
Inkl. moms

Suomi Tyres HILE 40-622 med 240 Dubbar.

Comeback! Äntligen så är Suomi Tyres tillbaka.

Till mångas stora glädje är Suomi Tyres dubbdäck äntligen tillbaka igen på dubbdäck marknaden. Den här nya modellen HILE kommer med 240 dubbar och nytt slitstarkt däckmönster. Med nya ägare fortsätter traditionen i den gamla fabriken i Lieksa som har lång erfarenhet och mycket kunskap. Det kommer både nya däckmönster och gamla beprövade favoriter nu tillverkade med förbättrade råvaror och kvalitetskontroll. Suomi Tyres målsättningen är enkel: Det ska göra marknadens bästa vinterdäck för cyklar!

 

Suomi Tyres dubbdäck tillverkade i Finland.

NON-TOXIC

Suomi Tyres däck är överlägsna baserat på rena gummiblandningar. Skadliga oljor har ersatts med lågaromatiska oljor. Tack vare grundlig och kontinuerlig produktutveckling är Suomi Tyres en pionjär inom tillverkning av rena och miljövänliga däck.

Sedan 2015 har endast miljövänliga gummiblandningar använts vid tillverkningen av Suomi Tyres-däck. De var de första som lanserade miljövänliga lågaromatiska LA-oljor i cykeldäck.

BRA ATT VETA OM DUBBDÄCK

KAN MAN CYKLA MED DUBBDÄCK ÄVEN PÅ VANLIGA VÄGAR?

Utan problem, men om det bara är ett tunt snölager kan ljudet från däcket vara irriterande.

TIPS: Vid maximalt däcktryck kan man cykla på isfria vägar med minimalt ljud

SLADDAR DET INTE PÅ ISIGA VÄGAR?

Nej! Dubbarna "klöser" väldigt bra på normala asfaltsvägar och inte ens snabb kurvtagning är några som helst problem. På isiga vägar där även bilar kan ha problem är det en fantastisk känsla att ha full kontroll på sin cykel.

HINT: Dubbarna fungerar bäst på is under maximalt däcktryck.

ÄR IN DUBBAR OLAGLIGT?

Det är bara motorfordon som är förbjudna på vissa vägar (Hornsgatan i Stockholm) med flera. Vanlig pedaldriven cykel eller 25 km/h elcykel klassas inte som ett motorfordon.

MÅSTE MAN KÖRA IN DÄCKEN?

För att säkerhetsställa att dubbarna fastnar permanent bör däcken köras in ca 3-4 mil på asfalt, samtidigt som man försöker undvika kraftiga inbromsningar eller snabb acceleration.

HUR LÄNGE HÅLLER DUBBARNA?

Dubbarna på våra kvalitets dubbdäck från Schwalbe och Suomi Tyres kan hålla ett par tusen kilometer. Det är normalt att att dubbarna rundas av i kanterna och att det sjunker djupare in i däcket.

2020-10-16
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.