• -5 100,00 kr
Haibike Trekking 5 Blå 500Wh Unisex

Haibike Trekking 5 Blå 500Wh Unisex

Haibike
45098152
Slut i lager
26 900,00 kr 32 000,00 kr -5 100,00 kr
Inkl. moms

Prisvärd EL Trekking

Med Haibike Trekking 5 så blir ditt inträde i en ny värld med en fantastisk elcykel helt perfekt! För den här el-hojen kommer ta dig längre, bekvämare, effektivare och som även gör så att att du kommer cykla mer än någonsin. Haibikes Trekking-cyklar är särskilt mångsidiga som med den dämpade framgaffeln gör dig framkomlig på både slät asfalt och på betydligt sämre underlag. Det, i kombination med den särskilt bekväma och upprättstående sittställningen, gör cykeln till din idealiska följeslagare för många mil.

Välbyggd modell med hög utrustningsnivå och som med den fina elmotorn från välkända Yamaha som enkelt kan ta dig längre sträckor eller helt enkelt lämna trafikstockningen i staden bakom dig. Fina kvalitetsdäck säkerställer lågt rullmotstånd och perfekt grepp – även vid höga hastigheter. Tänk – hastighet istället för trafik!

Haibike grundades 1995 i den lilla tyska staden Schweinfurt. I början erbjöds dessa sportiga cyklar fortfarande under namnet på deras modermärke Winora, men det blev snart nog Haibike för hela slanten. Under de kommande 15 åren utvecklade varumärket nya modeller och avancerade ytterligare, både visuellt och tekniskt. Idag har Haibike ett stort och brett sortiment av olika cykelmodeller, framför allt på elcyklar där utbudet är enormt och man har stora marknadsandelar på den europeiska marknaden.

Storlek: S48 170-180 | M52 180-190 | L56 190-200 cm

Storlek
  • M
  • L

 

Specifikation

Ramar med mera

·         Rammaterial: Aluminium

Drivenhet

·         Kedja: KMC

·         Pedaler: VP

Styre och sadel

·         Sadel märke: Selle Royal

Belysning

·         Framlampa: Trelock

Elektriska delar

·         Motorns märke: Bosch

·         Motorns kapacitet (Nm): 250

·         Motorns produkt namn: Performance Line

Bromssystemet

·         Bakbromsens märke: Tektro

·         Frambromsens märke: Tektro

 

4054624115141
2022-05-02
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.