Bosch Batteri 400wh Powertube

Bosch Batteri 400wh Powertube

2010071049137
Beställningsvara 7-10 dagar
6 500,00 kr
Inkl. moms

Bosch Batteri original 400wh Powertube vertikal. För högt ställda krav på prestanda och estetik: Bosch Powertubes driver dig framåt med massor av energi på alla dina turer. Tack vare sin kompakta storlek och minimalistiska utformning passar de perfekt in i E-Bikes totala design. Den här modellen är för vertikal montering integrerad i ramen, det finns två versioner (horisontell eller vertikal) som beroende på elcykel-modell är monterade av direkt av tillverkaren. Den avancerade tekniken ger krångelfri körglädje: ett lås förhindrar att batteriet faller ut, men det är ändå enkelt at ta ut det.

  • Modell: Vertikal montering integrerat i ramen.
  • Färg: Svart
  • Spänning: 36V
  • Ström: 11Ah
  • Effekt: 400Wh
  • Vikt: 2,9 kg
  • 2 års garanti

 

Bosch batterier är en effektiv, långvarig energikälla. Tack vare den enorma räckvidden, långa livslängden och intelligenta batterihanteringssystemet, är Bosch litiumjon batterier bland de modernaste på marknaden. Bosch eBike laddningsbara batterier kombinerar låg vikt med ergonomisk design och enkel hantering. Batterihanteringssystemet för de högkvalitativa litiumjon batterierna detekterar potentiella felkällor och skyddar cellerna från överbelastning. Det finns ett lämpligt uppladdningsbart batteri för varje krav och varje typ av E-Bike, från pakethållarvarianten, via rambatteriet till den integrerade lösningen. Dual Battery är perfekt för touring cyklister, långpendlare och lastcyklister. Kombinationen av två Bosch-batterier levererar upp till 1 250 wattimmar. 

Frakttillägg för farligt gods transport. För att försöka minska stölder av elcyklar säljer vi endast batterier och batteriladdare mot uppvisat av inköpskvitto av din elcykel.

2020-10-07
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.