• -3 005,00 kr
Trek District+ 1C Dam 400W Blå

Trek District+ 1C Dam 400W Blå

5255240
Fåtal kvar i lager
27 995,00 kr 31 000,00 kr -3 005,00 kr
Inkl. moms

Elegant och smidig elcykel

Trek District+ 1C 2023 är en trygg elcykel, byggd för stadslivet och en enkel vardag. Den har inbyggd växel med ett minimalt underhållsbehov, tillförlitligt elcykelsystem från Bosch, fotbroms samt en hydraulisk skivbroms fram med pålitlig, vädersäker bromskraft. Dessutom har den all praktisk utrustning som behövs för dagliga turer, t.ex. cykelkorg fram, skärmar, lampor och MIK-pakethållare bak. Helt enkelt! En lättskött elcykel för stadspendlare. District+ är fullutrustad och redo för nästa cykeltur så snart du är det. Priset är inklusive batteri.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du är beroende av cykel så gott som dagligen för att ta dig runt i stan. Du vill uppgradera till en kraftfull, tillförlitlig elcykel med minimalt underhållsbehov med fotbroms bak och alla viktiga funktioner som gör verklig skillnad i din vardag.

Inbyggd teknik

Elegant ram i Alpha Smooth Aluminum med Lowstep-geometri och invändigt kablage, Bosch Active Line-motor (250 W, 40 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h med purion display controller och vi har valt ett pris med 400 Wh batteri som standard men det går att valfritt välja minska eller öka batteristyrka till 300 eller 500 Wh (prisskillnad +/- 2000 SEK). En tillförlitlig och så gott som underhållsfri inbyggd drivlina med ett 7-växlat Shimano Nexus-nav, en kraftfull hydraulisk skivbroms fram och frihjulsbroms bak, extrabreda och extrastabila 50c-däck och ergonomiska handtag. Dessutom praktiska tillbehör som skärmar, lampor, lås, cykelkorg fram, MIK-pakethållare bak och parkerar den med ett stabilt cykelstöd.

Därför kommer du att gilla den!

  1. Den komfortabla ramgeometrin Lowstep gör det lätt att sitta upp och av
  2. Välj ett batteri på 300, 400 eller 500 Wh, helt efter eget tycke (Vårt pris gäller för 400Wh).
  3. Den är standardutrustad med lampor, skärmar, lås, cykelkorg fram och MIK-pakethållare bak så att du kan vara redo att sticka iväg direkt från butiken
  4. Controllern Purion har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelkällare
  5. Cyklar du helst med fotbroms? Då är det här cykeln för dig!

Slutord

District+ 1C Lowstep är en trygg elcykel med ett tillförlitligt och kraftfullt pedalassistanssystem från Bosch. Den har en drivlina med ett minimalt underhållsbehov, frihjulsbroms bak och standardutrustningen fokuserar på det som behövs för dagliga turer, så att ditt fokus kan ligga på att ha makalöst roligt på din cykel.

 Rabatten gäller inte förmånscyklar

Färg
  • Blå
Storlek
  • L


 
601842512074
2021-12-14
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.