• -2 005,00 kr
Elcykel Crescent Elmi

Elcykel Crescent Elmi

YEC933ELM
Finns hemma i butikens lager
18 990,00 kr 20 995,00 kr -2 005,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elmi elcykel 

Crescent Elmi  i den här fina matt ljusblå färgen är nästan en likadan elcykel som Elina - fast den här kommer med 3 istället för 7 växlar. På en elcykel räcker den utväxlingen alldeles utmärkt dvs om man jämför mot en standard cykel som inte har någon hjälp alls ifrån någon elmotor. Elmi och Elina har likadana ramar med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram och samma 250W elmotor inbyggd i framhjulet och Crescent egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig cykla lätt som en plätt - Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med flera effektlägen (5) att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den. Displayen på styret visar bl.a det valda effektläget och hur snabbt du cyklar och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.

Elmis batteri sitter i pakethållaren och är enkelt att lossa och ta in för laddning. Din Crescent-elcykelspecialist hjälper dig att ställa in cykeln efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen. Cykelkorg i aluminium ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

EGOING med framhjulsmotor

Nya generationen av framhjulsmotor med 38 Nm vridmoment som är ännu tystare och starkare än den populära föregångaren. Med detta system får du mjuk och skön elcykling med full kontroll på hastigheten genom 5 fasta assistans lägen. Batteriet sitter integrerat i den robusta AVS pakethållaren. 

Funktioner Display

Hastighetmätare, Tripmätare, Odometer, Batteristatus, Assistansnivå, belysning-på/av och Gå assistans.

Storlek

28 tum med 51 cm ram är perfekt för dig som är mellan 160-185 cm

 

KAMPANJPRIS! 19 900

Crescent har gjort det igen, skapat en klassiker! Elmi är en bekväm damcykel som du kan ta dig an vardagsproblemen med. Tack vare elmotorn i framhjulet och batteriet kan du trampa på utan större ansträngning. Design, komfort och funktion har fått vara ledstjärna i utvecklingen för denna elcykel. Elmi finns i olika färger - välj den du tycker är snyggast! Butikens favorit är den i ljusblå matt lack...

Made in Varberg

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

Specifikation

Motorposition: Framhjulsmotor

Display: LCD, EGOING USB

Växlar: Shimano® Nexus 3® DX

Ram: Aluminium, Lågt insteg

Gaffel: High-Tensile stål

Batteri: EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning

Bromsar: Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®

Kassett: Shimano® 18T

Kedja: Z408RB

Skärmar: Stål zink+ pulverlack

Vevparti: EGOING 38T 170 mm

Elmotor: EGOING Framhjulsdrivet

Ram storlekar 51cm: 160-185

Handtag: Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart

Styre: Aluminium 630mm, city

Stöd: ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support

Belysning: Ja (fram/bak) Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri

Lås: Godkänt AXA Solid +

Nettovikt 21.7 kg

Övrig info om Elmi finns på Crescent.se hemsida

Med reservation för ändringar

2022-04-13
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.