• Ny
Skeppshult Natur Dam 7-Vxl Strand 2021

Skeppshult Natur Dam 7-Vxl Strand 2021

2012181615967
Slut i Lager
8 895,00 kr
Inkl. moms

Skeppshult Natur

När du köper en Skeppshult Natur får du ett stycke svensk cykelhistoria på köpet... ramen är lika snygg som när den först lanserades på 1920-talet. Tidlös var ordet! Du slår inga hastighetsrekord på en Natur, men är du på jakt efter en skön brukscykel att använda dag efter dag, år efter år, som tar dig till din destination med ett stort mått av elegans och komfort ska du definitivt överväga Skeppshult Natur.

Skeppshult Natur levereras riktigt välutrustad. Vad sägs om näst intill underhållsfria navväxlar, kvalitetsdäck från tyska Schwalbe, pakethållare, lackade skärmar, kedjeskydd, och godkänt lås från Abus? Nytt för Skeppshult Natur är pakethållaren med snabbfäste för att enkelt sätta dit en korg. Tillsammans med den fastmonterade korgen fram och navgeneratorlyset blir Natur en allsidig brukscykel.

Skeppshult Natur är byggd kring en gedigen stålram med komponenter från det kända kvalitetsmärket Shimano. Även om designen är tidlös har utvecklingen verkligen inte stått still. Ramen har fått en uppdaterad geometri och blivit betydligt lättare än när den först lanserades, allt för att göra Natur till en mer lättrullande och kvickare cykel. En kombination av klassisk formgivning och moderna kvalitetskomponenter, för att användas. På riktigt!

Ovanligt vanliga cyklar

Från fabriken i småländska Skeppshult har välkonstruerade ”vanliga cyklar” levererats ända sedan 1911. Byggda utifrån en hantverksmässig tradition av hållbara material. Oavsett cykel modell så arbetar Skeppshult bara med de bästa komponenterna. Ovanligt vanliga cyklar, som tål att användas i våra förhållanden, året runt.

  • Färg: Strand
  • Hjul: 28"
  • Ramstorlek: 54 cm

 
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.