• -4 000,00 kr
  • Ny
Scott Sub Sport eRIDE 20 Lady 2021

Scott Sub Sport eRIDE 20 Lady 2021

280781007
Slut i Lager
34 995,00 kr 38 995,00 kr -4 000,00 kr
Inkl. moms

Scott Sub Sport eRIDE 20 Lady 2021

Det här är en sportig och extra kraftfull elcykel från det välkända cykelmärket Scott. Det perfekta valet om du ska cykelpendla till jobbet - den klarar utav både asfaltsvägar, stigar, grusvägar, gator och kullersten. Scott Sub Sport eRIDE 20 är utrustad med det nya superstarka Bosch Performance CX motor tillsammans med ett extra kraftigt 625Wh Bosch batteri. Den kommer utrustad från start med tillbehör som original skärmar, lås och pakethållare. Den sportiga aluminiumramen gör att du lätt och bekvämt kan cykla på alla typer av underlag för året runt bruk - Ja den här subben är fantastiskt skön att trampa så ni två kommer att få tusentals trevliga mil tillsammans...

  • Med elassistansen i vevpartiet (mittmotor) istället för i framhjulet, får du en mycket naturlig och mjuk cykelkänsla helt utan ryck, plus att vikten blir bättre centrerad. Med flera sensorer i elsystemet får man precis den kraft som behövs för stunden.
  • Utrustad med Bosch mest kraftfulla batteri som med sina 625 WH tar dig upp till 20 mil körsträcka per laddning - beroende på terräng, kyla och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddningstid är endast 3 timmar. Batteriet är dolt och låsbart i ramen.
  • Är mycket fint utrustad och mycket är snyggt integrerat och hela ekipaget är fullt körklart när du hämtar i butiken.
  • På styret sitter Bosch Purion Display. En smart färddator/display, där du ser data som fart, distans mm, men också batteristatus och du trycker på en knapp för belysningen av/på - smidigt! Med ett separat reglage vid handtaget väljer du enkelt hur mycket hjälp av elmotorn du vill ha. Du kan ju t.o.m. stänga av eldriften om du vi cykla vanligt.
  • Dämpad framgaffel, skärmar, godkänt ramlås, kraftigt stöd, kedjeskydd och stabil pakethållare. Allt är dessutom snyggt färgmatchat.
  • Tio utanpåliggande växlar från driftsäkra Shimano, vilket ger elcykeln ett mycket brett växelregister. 
  • Belysning fram och bak som drivs av själva cykel batteriet. Fram dessutom en kraftfull kvalitetsbelysning från Lezyne.
  • Praktisk styrstam som är justerbar, vilket gör att du kan få en komfortabel sittställning som passar just dig.
  • De extra breda däcken slukar ojämnheter och ger extra skön komfort i cyklingen. Däcken har bra punkteringsskydd, samt reflexsida.
Storlek

 
50001659
2021-05-17
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.