• -3 000,00 kr
  • Ny
Winther Superbe 2 LTD 2021
Winther Superbe 2 LTD 2021

Winther Superbe 2 LTD 2021

9102194154
I lager
23 995,00 kr 26 995,00 kr -3 000,00 kr
Inkl. moms

Prisvärd elcykel

Winther Superbe 2 LTD med 10.4 ah starkt och slimmat batteri är en full utrustad elcykel för vardagen. Den är stilrent lackerad helt blanksvart med mattsvarta dekaler. Med Superbe 2 får du alla de idealiska funktionerna för bekväm cykling och med en centermotor, vilket ger låg tyngdpunkt och gör cykeln välbalanserad. Den har en upprätt körställning och enkel på- och avstigning som tillsammans med kvalitetsutrustning gör det lätt att ta sig igenom vardagen utan större ansträngning året runt. Promovec centermotor är det Danska el-cykel-systemet anpassat för nordiska förhållanden med med "gröna" batteri tillverkat i Danmark. Promovec lämnar 3 års garanti på motorn och de behöver ingen service under tiden! 

Utrustad med en centrummonterad elmotor från danska Promovec som är en mycket driftsäker och tyst 250-watts motor utvecklad för nordiska förhållanden. Danska Promovec har utvecklat och tillverkat elmotorer ända sedan 2001. Fördelen med en motor som driver på vevpartiet är en mer naturlig och mjuk cykelkänsla helt utan ryck, plus att vikt och balans blir bättre centrerad. En transportlösning som är snabb, miljövänlig, rolig, ger motion och är både lättskött och kostnadseffektiv (ca. 25 öre/mil).

  • Superbe 2 liknar i grunden en helt vanlig standardcykel med lågt insteg, 28"-hjul, aluminiumram och sju Shimanoväxlar. Där både ram, hjul och pakethållare är förstärkta för att klara ökade påfrestningar från elmotor och batteri. Går också att använda som vanlig cykel om du vill.
  • Batteriet är på 317 WH och klarar upp till 1000 laddningscykler, det laddas till fullt på 5 timmar och har en räckvidd upp till 50 km.
  • Med fotbroms bak och hydraulisk skivbroms fram.
  • Är i övrigt fullt utrustad med skärmar, pakethållare, stabilt stöd, kedjeskydd, snygg och stabil framkorg, justerbar styrstam, godkänt lås och bra punkteringsskyddade däck.
  • Lamporna är integrerade i elcykelns batteri vilket gör att du inte behöver ladda dem separat. 
  • Med den justerbar styrstammen kan du relativt enkelt anpassa din sittställning.
  • Väl på cykeln startar eldriften när du trampar och då sköter du elmotorn mycket enkel med displayen på styret. Med två av knapparna ställer du kraften +/- från elmotorn i fem lägen. Du ser även aktuell batteristatus. En knapp för belysning av/på. Samt med promenadassistans.
  • Connect+. Det minimalistiska displayreglaget kompletteras bäst med din egen smartphone som du kopplar upp mot elcykeln via Bluetooth och en gratis-app med all typ av färddata.

28 tums hjul med två storlekar på ramen: 48 för dig med längd 155-170 cm och 54 för dig som är 170+ cm

Storlek

 
50001681
2021-06-01
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.