TREK VERVE+ 2 SL 400Wh

TREK VERVE+ 2 SL 400Wh

597671
I lager
30 999,00 kr
Inkl. moms

TREK VERVE+ 2 MED 400W POWERPACK BATTERI.

Trek Verve+ 2 är en el-hybridcykel som lockar ut dig på fler cykelturer. Dina vardagsrundor, pendlingar och träningspass får alla en extra kraft från det tillförlitliga pedalassistanssystemet från Bosch. Elcykeln är dessutom utrustad med komponenter som fokuserar på komfort och säkerhet, t.ex. dämpad gaffel och sadelstolpe som slätar ut vägens ojämnheter, breda, stabila däck och fram- och baklampor.

Lättviktsram i Alpha Smooth Aluminum med Stagger-geometri, Bosch Performance Line Cruise-motor (250 W, 65 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h, vi levererar med batteri 400 Wh och en Bosch Intuvia-controller. Dessutom en 9-växlad Shimano-drivlina, hydrauliska skivbromsar som ger vädersäker bromskraft, dämpad gaffel och sadelstolpe, breda och extra stabila däck med punkteringsskydd, ergonomiska handtag, cykelstöd, lampor fram och bak samt pakethållare och skärmar.

Det här är rätt cykel för dig om

Du vill använda din cykel mer och ha roligt på varje tur. Du vill ha elcykelns extra kraft som hjälper dig att cykla längre och se mer. Du letar efter en bekväm cykel som är byggd för att hålla länge och har den senaste elcykeltekniken.

Elcykeln förstärker dina krafter och din upplevelse av cyklingens alla plustecken. Bosch-motorn på 250 W stöder hastigheter upp till 25 km/h. Kommer från oss med ett batteri på 400 WH (finns även ett enklare på 300WH eller ett extra stark med 500WH)

Dämpningen i gaffel och sadelstolpe tar hand om tröttande stötar från vägen.

Med Stagger-geometri är det lätt och tryggt att kliva på och av din cykel.

Med sin kraftfulla pedalassistans öppnar Verve+ 2 Stagger upp en värld av möjligheter. Du kan ge dig ut på längre äventyr, pendla snabbare och klättra lättare. Den extra kraften gör cyklingen ännu mer spännande och njutbar. Komponenternas kvalitet och komforten gör det roligare än någonsin att öka på både hastighet och sträcka

Färg: Matte Gunmetal

Storlek: M 165-175  |  L 175-186  |  XL 186-198 CM

Storlek

 

Ram: Trek Alpha Gold Aluminum

Motor: Bosch Performance Line Cruise, 250 watt, 65Nm, Bosch Powerpack 400 Wh

Växlar: 9-vxl Shimano Acera

Stötdämpare: SR Suntour NEX, ställbar spiralfjädring, 50 mm slaglängd

Bromsar: Shimano MT200

Årsmodell: 2021

Färg: Matte Gunmetal

Batteri: 400 Wh

Batteriladdare: Bosch 2A

50001714
2021-06-28
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.