• -1 000,00 kr
  • Ny
TREK DISTRICT+ 1 LOWSTEP 400WH DT...

TREK DISTRICT+ 1 LOWSTEP 400WH DT 2021 BLÅ | M |

5255284
Fåtal kvar i lager
25 999,00 kr 26 999,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms

LÅGT INSTEG & FOTBROMS MED STARKT BATTERI.

Trek District+ 1 Lowstep är en trygg elcykel, byggd för stadslivet och en enkel vardag. Den inbyggda växeln har litet underhållsbehov, tillförlitligt elcykelsystem från Bosch, rullbroms samt en hydraulisk skivbroms fram med pålitlig, vädersäker bromskraft. Dessutom har den all praktisk utrustning som behövs för dagliga turer, t.ex. skärmar, lampor och MIK-pakethållare.

Elegant ram i Alpha Smooth Aluminum med Lowstep-geometri och invändigt kablage, Bosch Active Line-motor (250 W, 40 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h, batteri på 300 Wh och en Purion-controller. En tillförlitlig och så gott som underhållsfri inbyggd drivlina med ett 7-växlat Shimano Nexus-nav, en kraftfull hydraulisk skivbroms fram och en frihjulsbroms bak, kraftfulla hydrauliska skivbromsar, extrabreda och extrastabila 50c-däck och ergonomiska handtag. Dessutom praktiska tillbehör som skärmar, lampor, en MIK-pakethållare och ett cykelstöd.

Det här är rätt cykel för dig om

Du är beroende av cykel så gott som dagligen för att ta dig runt i sta’n. Du vill uppgradera till en kraftfull, tillförlitlig elcykel med minimalt underhållsbehov och den ska ha alla viktiga funktioner som gör verklig skillnad i din vardag. Ramgeometrin Lowstep gör det lätt för dig att sitta upp och av cykeln.

Den är standardutrustad med lampor, skärmar, cykellås och pakethållare så att du kan vara redo att sticka iväg direkt från butiken

Controllern Purion har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelkällare.

Trek District+ 1 Lowstep är en trygg elcykel med ett tillförlitligt och kraftfullt pedalassistanssystem från Bosch. Drivlinan har ett minimalt underhållsbehov och standardutrustningen fokuserar på det som behövs för dagliga turer, så att ditt fokus kan ligga på att ha makalöst roligt på din cykel.

Färg: Dark Acuatic

Storlek: M 160-178 cm

 
Ram

Alpha Smooth Aluminum

Motor

Bosch Active Line, 250Watt, 40Nm, Bosch Powerpack 400 Wh

Bromsar

Fotbroms bak och Hydraulisk skivbroms fram

Växlar

Shimano Nexus 7

Modell

Dam

Årsmodell

2021

Färg

Dark Aquatic / Mörkblå

2021-06-28
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.