• Ny
BATAVUS TORINO EGO LX DELUXE 2021...

BATAVUS TORINO EGO LX DELUXE 2021 SVART-MATT

BE101654
I lager
20 990,00 kr
Inkl. moms

NYA BATAVUS TORINO LX ÄR DRÖMMEN FÖR STADSCYKLISTER

Batavus Torino LX 2021 är en riktigt fin ovh genomtänkt pendlarcykel med eldrift. Den har ett bekvämt och lågt insteg perfekt för stadscykling. Nya Torino LX är utrustad med en extra stor och rymlig korg som rymmer både matkassar och väskor. Tack vare styrlåset så står cykeln stadigt parkerad, även med fullastad korg. Den som är ute efter komfortabel elcykel får sitt behov tillgodosett i form av dämpad framgaffel och sadelstolpe vilket minskar stötar och vibrationer från tjälskadade gator och cykelbanor.

Batavus Torino LX är utrustad med klassisk fotbroms och växel av typen Shimano Nexus 7. Växeln sitter skyddad i navet vilket minimerar behovet av underhåll. Hydraulisk skivbroms fram ger kraftfull men lättdoserad bromsverkan när det behövs, oavsett väder. Elcykeln Batavus Torino LX är utrustad med beprövad navmotor fram. Med den lättanvända displayen kan man välja mellan fem effektlägen för att optimera körupplevelsen för maximal räckvidd och säkerhet. Batteriet på 400Wh (ingår) ger bra räckvidd på upp till 70 km. Walk-assist finns tillgängligt som extrahjälp när du behöver skjuta på en fullastad cykel i backarna etc. Batavus Torino LX har en helt ny modern aluminiumram som är extra vridstyv och stabil. Belysning är integrerad bak i batteriet samt fram i skärmen, den manövreras från displayen på styret. Batavus lämnar 3 års garanti på batteri och elsystemet.

Storlek

 

En bekväm och pigg elcykel som ger mycket för pengarna!

Årsmodell 2021
Varumärke Batavus
Färg Svart Matt
Hastighet 25km/h
Hjul 28'' (622mm) Dubbelbottnad Alu / RF ekrar
Motor Framhjulsmotor Ananda 250W
Växlar 7 Shimano Nexus
Batteri EGO SMART 400 WH
Laddningstid Upp till 6 tim
Räckvidd 40-70 km
Display EGO LCD
Bromstyp Fälgbroms, Skivbroms
Däck Schwalbe Roadcruiser +
Sadel Dämpad sadelstolpe
Lampa Axa Pico
Tillbehör ingår Belysning, stöd, pedaler, korg
Dämpning Dämpad
Lås Godkänt ramlås och batterilås
Vikt

23 kg

50001720
2021-06-30
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.