Avfettningsmedel Morgan Blue Chain...

Avfettningsmedel Morgan Blue Chain Cleaner 1 liter

AR00020
Slut i lager
219,00 kr
Inkl. moms

Morgan Blue Chain Cleaner 1 liter avfettningsmedel.

Ett väldigt effektiv och kraftfullt rengöringsmedel som bara lämpar sig för kedja och växlar eftersom det är mycket starkt fettlösande. Applicera med spraymunstycket på kedja, drev och växlar, låt verka i 3-5 minuter spola av med vatten och torka av med en ludd fri trasa. Ett spraymunstycke medföljer (ej med på bild). Design Bike Nation label.

Morgan Blue sponsrar de flesta Pro World Tour-lag såsom Dimension Data, Cannondale-Garmin, FJD, Movistar, Etiixx-QuickStep, Lotto-Jumbo, Tinkoff, Team Sky, Team Giant-Alpecin med flera. Helt enkelt världsklass - Prova du också!

 

Avfettningslösning som fungerar mycket snabbt (upp till 5 minuter) för att lösa upp smuts på drivlinan och efter lite skrubbning med någon lämplig borste är det bara skölja av med vatten eller torka av med en ludd fri trasa... och din drivlinan nästan ny ut igen! Låt sedan torka och applicera din favoritolja.

Ska inte användas på ram och gaffel i extremt solljus.

2022-02-04
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.