• På rea!
  • -2 005,00 kr
Crescent Elina 7-vxl Röd 2022

Crescent Elina 7-vxl Röd 2022

YEC9375162
Finns hemma i butikens lager
19 990,00 kr 21 995,00 kr -2 005,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elina Röd 

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln och uppförs backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet som är Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.

Med Koppla Smart cykel-teknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i Koppla appen.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad 28 tums damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter integrerat i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion (AVS) där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg framtill ingår, liksom robust parkeringsstöd, godkänt lås och belysning.

EGOING med framhjulsmotor

Nya generationen av framhjulsmotor med 38 Nm vridmoment som är ännu tystare och starkare än den populära föregångaren. Med detta system får du mjuk och skön elcykling med full kontroll på hastigheten genom 5 fasta assistans lägen. Batteriet sitter integrerat i den robusta AVS pakethållaren. 

Made in Varberg

På den svenska västkusten i Varberg har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över 100 år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar de stor omsorg åt att ta fram nya fina ramar och bra detaljer med välkänd Crescentkvalitet - Allt från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och elsystem samt bästa material i ramar och hjul.

3 års elcykelgaranti med cykelkärlek 

Tecka dig för serviceprogrammet cykelkärlek genom att registrera din elcykel på crescent.se. Följer du vårt garantiserviceprogram så har du 3-års garant på din nya elcykel.

Hämta ut den i butiken! Billigt - Körklart - Fraktfritt 

Bra tillval

Köp till dubbdäck så bjuder vi på monteringen - klicka här

Plug-in lås kätting 140 cm

Storlek: 51 160-185 cm

 

Bäst priset på Crescent elcyklar! Hämta den säker och körklar i butik.

  • Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du också i appen.
  • Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram.
  • Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter i pakethållaren.
  • Pakethållaren som dessutom har en smart AVS-funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Se film nedan.
  • Modellen är komplett och startklar. T.ex. ingår cykelkorg framtill, liksom stöd, godkänt lås och belysning fram och bak
2022-03-08
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.