Kulringar SRAM T3 / Torpedo 3-vxl
Kulringar SRAM T3 / Torpedo 3-vxl

Kulringar SRAM T3 / Torpedo 3-vxl

650576104200KC
Slut i lager
93,00 kr
Inkl. moms

2 stycken ingår i den här förpackningen med kulringar original för SRAM T3 (se bild nr.8).

  • 2 stycken kulringar Sram (Torpedo)

 

Kulringar för SRAM T3 eller Torpedo 3-vxl är en viktig del av drivlinan på en cykel. Kulringar är små metalliska delar som passar i navet på bakhjulet och möjliggör en smidig växling mellan de olika växlarna.

SRAM T3 eller Torpedo 3-vxl är ett system för inbyggda växlar som är vanligt förekommande på äldre cyklar. Det är ett enkelt och robust system som fungerar genom att du vrider på ett handtag på bakhjulet för att växla mellan de olika växlarna.

Kulringar för SRAM T3 eller Torpedo 3-vxl är tillverkade av högkvalitativt stål och är utformade för att vara slitstarka och hållbara. De är lätta att byta ut om de behöver bytas och är en viktig komponent för att hålla din cykel i god form och funktion.

2022-03-23
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.