• -3 005,00 kr
Crescent Elina 7-vxl Petrol

Crescent Elina 7-vxl Petrol

YXC9375561
Finns hemma i butikens lager
18 990,00 kr 21 995,00 kr -3 005,00 kr
Inkl. moms

Sveriges mest sålda elcykel

Crescent Elina X lätt att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Det här är den nya modell av Elina har inte Koppla Light. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det sitter en klassisk fjäder som stabiliserar cykeln och håller den upprätt vid parkering även när korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Detta är en Elina-X version som Crescent valde att kalla X pga av den rådande brist på vissa komponenter. Den här X versionen hade mellan 6-9 månader försenad leverans till oss återförsäljare mellan oktober-december 2022 utan Koppla system och styrlagerlåset. Den senaste versionen Elina 2023 som vi nu sedermera har fått in i lager är en likadan cykel fast i några nya färger.

EGOING med framhjulsmotor

Nya generationen av framhjulsmotor med 38 Nm vridmoment som är ännu tystare och starkare än den populära föregångaren. Med detta system får du mjuk och skön elcykling med full kontroll på hastigheten genom 5 fasta assistans lägen. Batteriet sitter integrerat i den robusta AVS pakethållaren. 

Funktioner Display

Hastighetmätare, Tripmätare, Odometer, Batteristatus, Assistansnivå, belysning-på/av och Gå assistans.

3-ÅRS ELCYKELGARANTI MED CYKELKÄRLEK

Tecka dig för serviceprogrammet cykelkärlek genom att registrera din elcykel på crescent.se. Följer du vårt garantiserviceprogram så har du 3-års garant på din nya elcykel.

Hämta ut den direkt i butiken! Billigt - Körklart - Fraktfritt

Storlek: 55  170-195 cm

 

Bäst pris på elcykel! Hämta säker och körklar direkt i butik.

Crescent - Made in Varberg

På den svenska västkusten i Varberg har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över 100 år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar de stor omsorg åt att ta fram nya fina ramar och bra detaljer med välkänd Crescentkvalitet - Allt från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och elsystem samt bästa material i ramar och hjul.

Specifikation

Hjul: 28"

Däck: 40-622 mm med punkteringskydd

Storlek: 55 cm (170-195 cm).

Färg: Petrol blå

Ram: Aluminium.

Ramtyp: Unisex med lågt insteg.

Antal växlar: 7 Shimano Nexus.

Lås: Godkänt Axa Solid+

Bromsar: Fotbroms och skivbroms.

Styrstam: Justerbar 90-150°

Motor: Framhjul Egoing 250W 38Nm

Batteri: Egoing 36V 11,6Ah (418W)

Vikt: 22,9 Kg

Försäkring: Solid självriskeliminering ingår gratis i 3 mån (valfri som kan aktiveras manuellt i butiken)

Garanti: 2 år (3år om cykeln servas enligt manual).

2022-09-06
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.