• -2 005,00 kr
Crescent Elina 7-vxl 2023 Silver Pearl

Crescent Elina 7-vxl 2023 Silver Pearl

YXC9375163
Finns hemma i butikens lager
19 990,00 kr 21 995,00 kr -2 005,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elina 2023 Silver Pearl

Crescent Elina är Sveriges mest sålda elcykel. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. På den här nya 2023 års Elina X så har Crescent valt att inte montera sitt Koppla system.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också en Elina X stabilisator som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

EGOING med framhjulsmotor

Nya generationen av framhjulsmotor med 38 Nm vridmoment som är ännu tystare och starkare än den populära föregångaren. Med detta system får du mjuk och skön elcykling med full kontroll på hastigheten genom 5 fasta assistans lägen. Batteriet sitter integrerat i den robusta AVS pakethållaren. 

Funktioner Display

Hastighetmätare, Tripmätare, Odometer, Batteristatus, Assistansnivå, belysning-på/av och Gå assistans.

Made in Varberg

På den svenska västkusten i Varberg har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över 100 år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar de stor omsorg åt att ta fram nya fina ramar och bra detaljer med välkänd Crescentkvalitet - Allt från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och elsystem samt bästa material i ramar och hjul.

Hämta ut direkt i butiken! Billigt - Körklart - Fraktfritt

Bra tillval

Köp till dubbdäck så bjuder vi på monteringen

Köp till Plug-in kätting 140 cm

Storlek: 51 cm 160-185 cm

 

Bäst pris på elcykel! Hämta den säker och körklar i butik.

KORTFAKTA

Hjul: 28"

Däck: 40-622 mm med punkteringsskydd

Storlek: 51 cm (160-185 cm).

Färg: Silver Pearl.

Ram: Aluminium.

Ramtyp: Unisex med lågt insteg.

Antal växlar: 7 Shimano Nexus.

Lås: Godkänt Axa Solid+

Bromsar: Fotbroms och skivbroms.

Styrstam: Justerbar 90-150°

Motor: Framhjul Egoing 250W 38Nm

Batteri: Egoing 36V 11,6Ah (418W)

Vikt: 22,9 Kg

Försäkring: Solid självriskeliminering ingår gratis i 3 mån (aktiveras manuellt i butiken)

Garanti: 2 år (3 år om cykeln servas enligt manual).

2022-10-07
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.