• −10%
  • Ny
Trek Marlin 6 Alpine Blue

Trek Marlin 6 Alpine Blue

587391-H
I lager
7 199,10 kr 7 999,00 kr -10%
Inkl. moms

Trek Marlin 6 är en XC-cykel som är byggd för effektiv cykling i terrängen med dämpad gaffel och Lockout och en mjukväxlande 2x8-drivlina. Det här är en äkta MTB, men den har också utrustning som pakethållare och cykelstöd, perfekt när pendlingen är av det lite äventyrliga slaget.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill ha en stigcykel som är anpassad för att bygga upp självförtroendet ute i terrängen och mångsidig nog för att pendla till jobbet eller skolan.

 självförtroendet ute i terrängen och mångsidig nog för att pendla till jobbet eller skolan.

Inbyggd teknik

En lätt aluminiumram med modern stigcykelgeometri och invändig vajerdragning som skyddar vajrarna och ger ett prydligt utseende. En dämpad gaffel som slätar ut stenar, rötter och gropar i stigen

Slutord

Marlin 6 är en idealisk stigcykel för användare som vill bli bättre terrängcyklister och som behöver kunna använda sin cykel ute på vägarna också

Storlek:

M/L: Kroppslängd 165-180cm, Beninnerlängd 77-85cm

 
2022-11-16
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.