• Ny
Crescent Elina 2023 Röd Matt

Crescent Elina 2023 Röd Matt

YEC9375166
I lager
21 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elina

Crescent har gjort det igen, skapat en klassiker! Elina är en bekväm damcykel med 7 växlar som du kan ta dig an vardagsproblemen med. Tack vare elmotorn i framhjulet och batteriet kan du trampa på utan större ansträngning. Design, komfort och funktion har fått vara ledstjärna i utvecklingen för denna elcykel. Det är inte konstigt att Elina är Sveriges mest sålda elcykel. Den här har den nya färgen för 2023 Röd Matt, Elina finns i flera olika färger - välj den du tycker är snyggast!

Om du vill läsa mer om Crescent Elina så klicka här

Storlek
  • 51

 

Crescent Elina 2023 Röd Matt

Crescent Elina är en modern damcykel med lågt insteg så du har lätt att gå av och på. Motorn som sitter i framhjulet gör det mesta jobbet åt dig och går att välja körstil på tex om du vill ha en snällare eller mer aggressiv körstil. Med sju växlar, fotbroms och en bra skivbroms gör att du alltid känner dig säker. Cykeln är fullt utrustad med lampor, pakethållare, skärmar och godkänt lås. En fastmonterad korg fram för att möta vardagen på din elcykel.

Med en AVS-pakethållare är det enkelt att klicka i valfri AVS-produkt som korgar eller väskor, inget mer hänga eller skruva fast. Vi på Elcykelkompaniet låser ditt batteri digitalt till just din cykel, vilket gör att det inte fungerar på någon annans cykel, smart! Cykelns motorn styr du enkelt i displayen. Det finns fem stycken assistanslägen och du väljer helt själv hur mycket hjälp du vill använda dig av. På displayen kan du även se din cykeldata som tex visar hur långt du har cyklat och även se räckvidden på ditt batteri, den beräknade körsträckan är 30-60 km beroende på körstil och förhållanden.

Crescent Elina 2023 är utrustad med:

Skärmar i matchande pulverlackering

AVS-pakethållare från Atran

Lampor fram och bak drivs av batteriet

AXA SSF-godkänt lås med plug in-funktion

Stabilt Atran stöd

Fastmonterad stor korg i aluminium

Bra tillval

Välj till en plug-in låskätting som enkelt passar i det befintliga försäkrings godkända AXA ramlåset. 

Du kanske också gillar...

Ny skön cykelhjälm

Servicekit för elcykel

Barnsits för mindre barn som passar till Elina

Barnsits för större barn

7332982030984
2023-03-15
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.