• -1 296,00 kr
Winther 3V Shopping dam 52cm inkl korg Grå

Winther Shopping Alu 3 VXL damcykel Grå

9102087652-B
Fåtal kvar i lager
4 999,00 kr 6 295,00 kr -1 296,00 kr
Inkl. moms

Danska cykeln Winther Shopping Classic är en shopping cykel med klassisk geometri och lågt insteg. Cykeln är rikligt utrustad med fokus på komfort och frihet. Shopping Classic är en riktig året runt-cykel för att ta sig från A till B med tre Nexus växlar och fotbroms. kommer med godkänt lås, lyse och fast monterad framkorg.

 

Winther cyklar är ett mycket välkänt märke från Danmark, och hos våra skandinaviska grannar är det välkänt att Winther har levererat kvalitet cyklar till det danska folket sedan 1932 och med ett tätt förgrenat nätverk av återförsäljare över hela landet, har Winther en speciell position i danskarnas medvetande. Det betyder också att Winther är ett av Danmarks mest utbredda cykelmärken.

2020-08-07
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.