Winther 3V Shopping dam 52cm inkl korg Grå

Damcykel, Winther Shopping Alu 3 VXL Grå

9102087652-B
Fåtal kvar i lager
6 295,00 kr
Inkl. moms

Danska cykelmärket Winther med högsta kvalitet till kanonpris! Shopping Classic är en brukscykel med klassisk geometri och lågt insteg. Cykeln är rikligt utrustad med fokus på komfort och frihet. Shopping Classic är en riktig året runt-cykel för att ta sig från A till B med 3 Nexus växlar och fotbroms. Kommer med godkänt ramlås, lyse och fast monterad stor framkorg.

 

Winther cyklar är ett mycket välkänt märke från Danmark, och hos våra skandinaviska grannar är det välkänt att Winther har levererat kvalitet cyklar till det danska folket sedan 1932 och med ett tätt förgrenat nätverk av återförsäljare över hela landet, har Winther en speciell position i danskarnas medvetande. Det betyder också att Winther är ett av Danmarks mest utbredda cykelmärken.

2020-08-07
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.