Cykelhjälm Lazer Roller Mips Matt...
Cykelhjälm Lazer Roller Mips Matt...
Cykelhjälm Lazer Roller Mips Matt...

Cykelhjälm Lazer Roller Mips Matt Svart (M) 55-59

2010281143535
I lager
999,00 kr
Inkl. moms

Lazer Roller MIPS Matt Svart M 55-58 cm

Lätt och sval hjälm för all typ av cykling. Roller är en hjälm med bra ventilation med stora lufthål tillsammans med MIPS-teknik ger skön och säker cykling var du än vill hoja. Roller MIPS är den perfekta hjälmen för dig som tar ett träningspass genom skogen när du cyklar hem från jobbet.

Diskret utseende med stötdämpande in-mold-konstruktion och MIPS-teknologi gör att du får optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet. 28 ventilationshål drar luft genom hjälmen och håller huvudet svalt även i hett väder och dom vadderade kuddarna tillsammans med den mycket lätta konstruktionen gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud. TS+ Turnfit System ger säker och skön passform som håller även på långa pass och är lätt att justera med en hand när du cyklar

 
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.