• På rea!
  • -200,00 kr
Hjälm Bontrager Circuit MIPS Svart CE
Hjälm Bontrager Circuit MIPS Svart CE
Hjälm Bontrager Circuit MIPS Svart CE
Hjälm Bontrager Circuit MIPS Svart CE

Hjälm Bontrager Circuit MIPS Svart CE

551997
Slut i Lager
1 199,00 kr 1 399,00 kr -200,00 kr
Inkl. moms

Bontrager Circuit MIPS. Cykelhjälm för landsväg, cyclocross och xc. Utrustad med MIPS som ger extra skydd för huvudet om en krasch skulle inträffa. InMold-skeletet som förstärker hjälmens konstruktion tillåter extra stora ventileringshål utan att tumma på säkerheten. 

Bontrager Circuit MIPS har riktigt bra komfort tackvare BOA-spännsystemet för storleks justering och den mjuka samt fukttransporterande stoppningen i antibakteriell AgION.

Circuit MIPS har fäste för Bontragers Blendr-system med fäste för t.ex. GoPro kameror och Bontragers ION belysningar. Fästen köps separat. 

Storlek

 

UNCONDITIONAL BONTRAGER GUARANTEE - 30 DAYS

Så här enkelt är det. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp av en Bontrager-produkt så har du full rätt att byta den mot en annan vara (som inte behöver vara från Bontrager) eller få ett tillgodokvitto - hur mycket du än har använt den! Garantin gäller inom 30 dagar från leveransdatum.

Det finstilta:

  • Produkten måste tvättas innan retur, i övrigt kan den vara i vilket skick som helst
  • Du ombesörjer själv returfrakten till oss enligt köpevillkor.
601479682263
2017-11-14
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.