• −25%
Lazer hjälm PNut MIPS, Dragon grön 46-50cm

Cykelhjälm Lazer P'Nut MIPS, Dragon grön 46-50cm

BLC2005662267
I lager
599,25 kr 799,00 kr -25%
Inkl. moms

En riktigt fina barnhjälmar med det säkra rotationsskyddet MIPS! Och om det är några man gärna vill ska åka runt extra säkert är det väl ändå just barnen? Förutom det säkrare MIPS-systemet, är det en riktig kvalitetshjälm i lätt och hållbar InMold-konstruktion. P´Nut har dessutom ett av marknadens bästa justeringssystem för barnhjälmar, så att passformen alltid är perfekt, och ser till att hjälmen alltid  sitter som den ska även när man kanske behöver mössa vid kyliga dagar.

P'Nut har storlek 46-50 cm.

För de lite större barnen finns även den här MIPS-hjälmen att köpa i storlek 50-56 cm - Lazer Nut'z

 

När bara det bästa är gott nog

Folksam utsåg LAZER Nut’z MIPS till Bra val i sitt årliga test av hjälmar.

Det finns så stora skillnader i skyddet mellan olika cykelhjälmar att enbart tre barnhjälmar kan kallas till Bra val enligt Folksams tuffa tester (som går längre än lagkraven).

Från stödhjul till ivrig liten cyklist har Lazer en hjälm för att skydda ditt barn. Roliga mönster och smarta tillbehör kommer att se till att ditt barn vill bära sin hjälm. Att vara den coolaste ungen på kvarteret är bara en bonus.

TEKNOLOGI

Fit system | AutoFit System

Uppbyggnad | In-mold (1 piece)

Vikt | 300g

Storlek | Kids Unisize

Ventilation | 16 vents

Certifikation | CE / CPSC / AS

Lazer Nut'z barnhjälm

För de lite större barnen finns MIPS-hjälmen Lazer Nut'z att köpa i 50-56 cm.

Nut’z

Bäst i Folksams säkerhetstest 2017.
Nut’z MIPS är en riktig kvalitetshjälm i lätt och stryktålig konstruktion. Med Autofit, marknadens bästa justeringssystem för barnhjälmar, sitter hjälmen alltid som den ska.

Mindre barnen kan med fördel använda Lazer P’Nut MIPS.

2018-03-02
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.