• −20%
Jacka Pearl iZumi Summit WXB Svart
Jacka Pearl iZumi Summit WXB Svart
Jacka Pearl iZumi Summit WXB Svart
Jacka Pearl iZumi Summit WXB Svart

Jacka Pearl iZumi Summit WXB Svart

19131901021S
Fåtal kvar i lager
1 759,20 kr 2 199,00 kr -20%
Inkl. moms

Cykeljacka Pearl iZumi Summit WXB i svart är en perfekt regnjacka som sitter perfekt, helt enkelt gjord för cyklister med massor av bra designade detaljer - just grab it!

  • Utrustad med en grymt genomtänkt luva som har tre olika lägen för att passa din rådande huvudbonad. Dvs huvan kan enkelt förstoras för att gå över alla typer av trail-hjälmar och kan lika enkelt knappas fast i nacken för att inte fladdra när regnet upphör och du laddar på med högsta hastighet.
  • Tillverkad i Pearl Izumis WB-material vilket tillsammans med tejpade sömmar ser till att jackan är helt vattentät samtidigt som den andas och håller dig i rätt temperatur.
  • Ventilationshål vid underarmarna hjälper ytterligare till att kyla ner när temperaturen ökar. 
  • Bio Viz-detaljer hjälper dig att synas i dåliga ljusförhållanden.
Storlek

 

A rain jacket built for the bike, but versatile enough to use anytime.

Regnjackan för dig som inte tvekar att rulla ut även när SMHI utlovar allt från stormvarningar till duggregn. En riktigt funktionell jacka som håller såväl kropp som knopp torr när himlen öppnar sig - Handla idag för vi bor ju i landet nu regnar det igen... 

191234372572
2019-06-26
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.