• -100,00 kr
Wobs Mitts Vinter Handskar Urban
Wobs Mitts Vinter Handskar Urban
Wobs Mitts Vinter Handskar Urban
Wobs Mitts Vinter Handskar Urban
Wobs Mitts Vinter Handskar Urban
Wobs Mitts Vinter Handskar Urban

Handmuffar för cykelstyre Wobs Mitts Svart

2101081443360
Slut i lager
599,00 kr 699,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Sluta frysa om händerna

Med dessa muffar på styret från Wobs behåller du händerna varma och sköna när du cyklar. De är helt vattentäta så att dina händer inte blir våta och kalla, och de har ett varmt och lurvigt päls innerfoder.  Wobs är speciellt utformade för att förbättra din komfort när du cyklar. Wobs har både skön komfort och ett bra utseende för alla cykelturer. Man kan såklart växla och bromsa utan problem.

Passar för raka och svängda styren på sporthybrider, trekking och urbana stadscyklar.

Filmlänk på hur enkelt man monterar dessa varma styrmuffar:WOBS

 

Wobs - Warm On Bike

Med dessa Wobs styrmuffar har du aldrig kalla händer medan du cyklar. Wobs handmuffarna är miljövänligt gjorda av 10 återvunna plastflaskor. Mjuk pälsfodring och tyget är vindtätt och vattenavstötande och syns i trafiken tack vare reflekterande detaljer. Du kan fästa dem på ditt cykelstyret med den medföljande buntband .

2021-01-08
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.