• -60,00 kr
GO Hydro Tabletter Berry 8X20X4g

SIS GO Hydro Tabletter Berry 20X4g

SIS116001
Slut i Lager
69,00 kr 129,00 kr -60,00 kr
Inkl. moms

Sportdryck

GO Hydro brustabletter från SIS som blir smakrik och effektiv sportdryck med elektrolyter men med mycket lågt innehåll av kalorier. Perfekt för dig som svettas mycket, vill gå ner i vikt och kör träningspass under timmen. Ger optimal vätskepåfyllning, innehåller rätt mängd natrium och andra elektrolyter för att hjälpa dig att hålla vätskenivån under intensiva träningspass. Blanda en tablett i en flaska med vatten. Veganvänlig och fri från gluten, laktos och nötter.


Förpackning: Ett rör innehåller 20 tabletter x 4 gram.

Smak: Berry

 

SIS – Science in Sports 


Brittiska SIS må ha börjat i liten skala, men ryktet om deras produkter spreds snabbt och idag är de ett av det snabbast växande varumärket inom energikost. Avancerade produkter optimerade för snabbt intag samtidigt som produkterna är hälsosamma, näringsriktiga och välsmakande. Istället för att tillsätta syntetiska tillsatser har SIS använt sig av naturens rikaste energikällor.

2019-03-12
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.