• −10%
Trek Marlin 7 MTB 29 Gen2

Trek Marlin 7 MTB 29 Gen2

1046903
Slut i lager
9 269,10 kr 10 299,00 kr -10%
Inkl. moms

Kvick MTB med fokus på prisvärdhet.

Marlin 7 en hoj där Trek absolut inte snålat in på de komponeneter som har störst betydelse för prestandan, ja då är glädjespridaren Trek Marlin 7 en hoj för dig! Den inleder segmentet mountainbike-cyklar med tävlingskompetens. Med sin lättstyrda och lätta RockShox-gaffel och de uppgraderade komponenterna är den här modellen det bästa valet för nybörjare som vill ha en snabb XC-hardtail som står sig väl i jämförelsen med våra allra bästa tävlingscyklar.

Därför kommer du att gilla den.

  1. Det här är en av våra allra populäraste cyklar, och det är inte utan anledning. Du får en mycket prisvärd och mångfunktionell cykel, en fullständigt tävlingsklar mountainbike och den har pakethållarfästen bak för att fungera även för pendling
  2. Den är en riktigt rolig cykel och den upplevs som en mycket dyrare mountainbike
  3. Bra dämpning till ett ännu bättre pris
  4. 1x-drivlinan har alla växlar som du behöver och inga som du inte behöver
  5. Hydrauliska skivbromsar med kraftfull bromsverkan oavsett väder, vind och årstid  

Färg: Marigold to Radioactive Red Fade

Storlek: Kroppslängd / Beninnerlängd

M 165 - 176 cm / 79 - 83 cm

M/L 173 - 180 cm  / 81 - 86 cm

L 177 - 188 cm  / 84 - 89 cm

 

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av de innovativa och pålitliga cyklarna från Trek.

Här är varför en Trek-cykel kommer att bli din bästa cykelkompis.

Trek-cyklar är som den perfekta danspartnern – de följer ditt tempo och tar dig med på äventyr vart du än väljer att trampa. Oavsett om du söker adrenalinkickar på mountainbike-leder eller en smidig pendlarcykel för stadens gator, har vi en Trek-cykel som är skräddarsydd för dina behov.

Med teknik och innovation i fokus är Trek-cyklar utformade för att ge dig en exceptionell körupplevelse. Deras avancerade rammaterial och design gör att du kan ta dig an utmanande terräng eller snabba stadsgator med självförtroende. Du kommer att känna skillnaden från första tramptaget.

Det bästa med Trek är att det är mer än bara en cykel – det är en livsstil. Varje gång du hoppar på din Trek-cykel, tar du dig an dagen med energi och entusiasm. Och när du känner vinden i håret på en nedförsbacke eller suset av stadens puls, kommer du att förstå varför en Trek-cykel är ett måste för alla cykelentusiaster.

Men det handlar inte bara om prestanda och teknik – det är också om att ha kul på vägen. En Trek-cykel tar dig med på äventyr, skapar minnen och ger dig den frihetskänsla som bara cykling kan erbjuda. Och med vårt stora utbud av olika modeller och stilar, kan du vara säker på att hitta din perfekta match.

Så, om du är redo att ta din cykling till nästa nivå, kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför Trek-cyklar är kända världen över. Vi är mer än glada att hjälpa dig att hitta den perfekta Trek-cykeln som kommer att följa med dig på alla dina äventyr – oavsett om det är på stigarna, asfalten eller någonstans däremellan. Välkommen in och upptäck Trek-cyklarnas spännande värld!

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du är ny inom stigcykling, men du har seriösa ambitioner för singletrack. Du vill ha en mångsidig, tävlingsklar cykel med uppgraderade komponenter som betyder mycket för dina prestationer, t.ex. en dämpad gaffel av högre kvalitet och en enkel 1x-drivlina.

Inbyggd teknik

En lättviktsram med invändig dragning av växelvajern och bromsslangen, en bekväm RockShox Judy-gaffel med Lockout, hydrauliska Shimano-skivbromsar samt hjul från Bontrager. En enkel 1x-drivlina som i avsaknad av framväxel betyder enklare vajerdragning och enklare användning. Med en 11-46-kassett får du trots det ett stort växelområde med alla växlar du behöver både för höjder och dalar.

Slutord

RockShox-dämpningen, de många växlarna och kvalitetskomponenterna gör den till det bästa valet i Marlin-serien för nya mountainbike-cyklister som vet att de vill ha mycket cykel för pengarna. Cykeln är fullt kapabel att ta sig an de stora äventyren i terrängen precis som XC-tävlingar.

Obs! Vi köp av en förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel via din arbetsgivare kan inte kombineras med eventuella tillfälligt rabatterade priser, rabattkoder eller reducerade priser under säsongens cykelrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik till ordinarie pris hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du sedan för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset till slut betydligt lägre (30-40% billigare) på det ordinarie priset än om du själv hade köpt din cykeln i butiken

 

601842388631
2021-12-14
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.