• På rea!
  • -150,00 kr
Pedaler Shimano XT PD-M8000 XC, SPD

Pedaler Shimano PD-M8000 XT SPD inkl. SM-SH51

EPDM8000
I lager
849,00 kr 999,00 kr -150,00 kr
Inkl. moms

Shimano PD-M8000 XT pedaler är för dig som inte kompromissar när det gäller hållbarhet och funktion! Shimano PD-M8000 är lättare topp pedaler för XC och MTB med en konstruktion som klarar av lera och smuts utan att påverka funktionen för mycket.

SPD-kloss SM-SH51 ingår i priset!

 

Specifikationer:

- Märke: Shimano
- Modellkod: PD-M8000
- Klickpedal: dubbelsidig kompatibilitet med SPD
- Material: Pedalaxel i CrMo Stål

Pedaler Shimano PD-M8000 XT SPD är en typ av cykelpedaler från Shimano som är utformade för att ge hög prestanda och pålitlighet vid cykling i terräng. Dessa pedaler använder Shimano SPD-teknologi för att säkert hålla fast cykelskor vid trampning.

Pedalerna har en bred plattform som ger utmärkt stöd för foten och gör det möjligt att cykla med vanliga skor om så önskas. Pedalerna har också en mycket effektiv smutsavvisande design som hjälper till att hålla pedalerna rena och funktionella även i krävande terräng.

PD-M8000 XT SPD-pedalerna använder sig av en cromoly-stålaxel som ger hållbarhet och låg vikt samtidigt som den är stark nog att klara av tuff terrängcykling. Pedalerna har också justerbar utlösningsspänning så att cyklisten kan anpassa inställningen till sin personliga preferens och cykelstil.

Sammanfattningsvis är Shimano PD-M8000 XT SPD-pedalerna en högpresterande och pålitlig lösning för cyklister som söker bra grepp och prestanda i tuff terräng. Den breda plattformen och smutsavvisande designen gör att de passar för längre cykelturer, medan justerbar utlösningsspänning ger cyklisten möjlighet att anpassa inställningen efter sina behov.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.