• På rea!
  • −45%
Hjälm Lazer Bullet 2.0 Blå Svart med lens, stl M 55-59
Hjälm Lazer Bullet 2.0 Blå Svart med lens, stl M 55-59
Hjälm Lazer Bullet 2.0 Blå Svart med lens, stl M 55-59
Hjälm Lazer Bullet 2.0 Blå Svart med lens, stl M 55-59

Hjälm Lazer Bullet 2.0 Blå Svart med lens, M 55-59

BLC2197886100
Fåtal kvar i lager
1 429,45 kr 2 599,00 kr -45%
Inkl. moms

Tävlingshjälm

Den nyligen uppdaterade Lazer Bullet 2.0 lyfter tävlingshjälmen till en helt ny aerodynamisk nivå. Dess avancerade semi-droppformade design gör att luftmotståndet reduceras med 3% när Airslide är stängd men när den är öppen tar hjälmen in 11% mer luft för optimal ventilation, perfekt för lite varmare dagar.

Det integrerade Zeiss-visiret består av en magnetisk panoramalins som låter allt naturligt ljus passera men står samtidigt emot bländning på ett imponerande sätt. Det gör att du alltid har kompromisslös sikt över vad som händer på vägen framför dig. Tack vare det smarta magnetfästet och kan det förvaras lika enkelt fram på hjälmen när det inte behövs.

STORLEK: M 55-59

 

Tack vare Advanced Turnfit System (ATS) är det busenkelt att hitta rätt passform, det är bara att ratta in optimal komfort för just ditt huvud med den integrerade mekanismen och att göra finjusteringar i farten är inga som helst problem. Kombinationen av interna ventilationskanaler, 8 ventilationshål samt Airslide ser till att frisk luft kan strömma fritt så att det aldrig blir för varmt eller för instängt, vilket i sin tur borgar för att du kan fortsätta att hålla huvudet kallt i alla lägen.

Det här är hjälmen som kommer se till att du kan köra snabbare än vad du trodde var möjligt och Bullet 2.0 är dessutom kompatibel med LifeBEAM som övervakar din puls utan att du behöver ha ett pulsbälte på bröstet och även med Lazer's Inclination Sensor som guidar dig till att hålla huvudet i så aerodynamisk position som möjligt...

2020-06-18
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.