• På rea!
 • -150,00 kr
Bromsbelägg Avid Code 11+ Organic,stål 005315023030
Bromsbelägg SRAM Avid Code 11+...
Bromsbelägg Avid Code 11+ Organic,stål 005315023030

Bromsbelägg SRAM Avid Code 11+ Organic stål 00.5315.023.030

921140
I lager
149,00 kr 299,00 kr -150,00 kr
Inkl. moms

Bromsbelägg SRAM Avid Code 11+ Organic Stål original art.nr 00.5315.023.030. Det här skivbromsbelägget med bra slitstyrka och effektiv inbromsning har en organiskt beläggning - Mindre ljud än metallic belägg med kortare inkörningstid och bättre effekt vid inbromsningsfasens början...

 • Passar modell: Avid Code, Code 5 (MY-11->) dvs alla från 2011 fram till idag     
 • Förpackning: 1 par (2 belägg)

Bromsbelägg SRAM Avid Code 11+ Organic stål är en typ av bromsbelägg som används för cyklar med skivbromsar från SRAM och Avid. Dessa bromsbelägg är tillverkade av ett organiskt stålmaterial som ger en pålitlig bromsverkan och en lång livslängd.

  Organiskt stål är ett hållbart material som ger en jämn bromsverkan över tid och minskar risken för skador på skivorna. Dessa bromsbelägg är också utformade för att vara tysta under användning, vilket ger en bekväm och tyst cykeltur.

   Bromsbelägg SRAM Avid Code 11+ Organic stål är också lätta att installera och passar de flesta cyklar med skivbromsar från SRAM och Avid. Dessa bromsbelägg är också utformade för att ge en hög grad av precision och bromskraft, vilket ger en säker och effektiv bromsverkan.

     

    AVID BROMSSYSTEM

    Avid erbjuder kraftfulla och pålitliga bromsar som ser ger fin bromskraft så du alltid kan ha full kontroll över din cykel. Som en del av komponentgruppen SRAM - en av världens största tillverkare av cykelkomponenter - har Avid många år av produktutveckling bakom sig. De har ett brett sortiment med produkter som passar både nybörjare och professionella cyklister.

    Bromsbelägg orginal Avid - det är tryggt!

    Det finns bromsbelägg med lite olika egenskaper och hur ska man då välja? Valet är helt enkelt ditt eget!

    Organiska eller även kallade Resin är ett mjukare bromsbelägg som har något bättre bromskraft vid normal körning och utvecklar inte så hög värme på bromsskivan men har lite kortare livslängd.

    Sintrade i metall är ett mycket hårdare bromsbelägg och är det som bromsar bäst och trivs bäst vid lite tuffare körning när det når en högre arbetstemperatur. det är pålitliga med längre livslängd än resin beläggen men det sliter samtidigt lite mer på bromskivorna - som sagt valet är ditt!

    Ps. till Avid XX bromsar måste organiska bromsbelägg användas.

    No reviews
    Product added to compare.

    När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.