• På rea!
Sadel PRO Griffon AF vit/röd, 132mm, titanrails, 2017

Sadel PRO Griffon AF vit/röd, 132mm, titanrails, 2017

PRSA0057
Fåtal kvar i lager
1 199,00 kr
Inkl. moms

Griffon är en av tre sadelmodeller inom PROs nya sadelkoncept. Sadelkonceptet bygger på tre olika grund-modeller som alla är optimerade efter olika typer av cyklister. Griffon är en sadel med en relativt rundad ovansida och passar cyklisten som har lätt att bygga muskler och älskar att mosa pedalerna snarare än att köra ett snabbt rundtramp.

BREDD 132 mm
FÄRG Röd, Vit
VIKT  205 g

 

När myter blir verklighet!

Vem sa att du måste välja mellan prestanda och komfort? Pro Griffon Sadlar erbjuder båda. Dess avrundade form och vaddering erbjuder den bästa komforten, medan den designade plana formen på längden ger dig önskad prestanda. Pro Griffon-sadel: är en fusion mellan två oförenliga element. Ja ibland blir myter faktisk verklighet.

30-dagar 100% pengar tillbaka garanti

Nöjd kund garanti på våra Pro sadlar.

Helt enkelt om du inte känner dig nöjd med din sadel? Kan du lämna tillbaka den inom 30 dagar så får du pengarna tillbaka.

Pro är övertygade om att de har den rätt sadel för dig. Det är därför vi kan erbjuder en 30-dagars 100% pengarna tillbaka garanti. Så om resultatet av ditt PRO-sadel val inte skulle uppfylla dina förväntningar och du inte är helt nöjd med ditt köp, har du möjlighet att återlämna sadeln till oss på Söders Cykel och få tillbaka alla pengarna du betalade för varan ex eventuella frakter. 

Det finstilta:

  • Sadeln får inte vara kraschad och måste tvättas innan returen.
  • Du ombesörjer själv hela returfrakten till butiken oss enligt köpevillkoren.
  • Du måste bifoga en kopia på originalkvittot (ett bank utdrag accepteras inte av Pro) och av högst 3 varor per kund.
2018-02-15
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.