• −20%
  • Ny
SADELSKYDD VÄRMANDE BIKE-IT
SADELSKYDD VÄRMANDE BIKE-IT
SADELSKYDD VÄRMANDE BIKE-IT
SADELSKYDD VÄRMANDE BIKE-IT
SADELSKYDD VÄRMANDE BIKE-IT
SADELSKYDD VÄRMANDE BIKE-IT

SADELSKYDD BIKE IT, Varmt sadeltäcke

2101201334237
I lager
199,20 kr 249,00 kr -20%
Inkl. moms

Varm cykelsadel

Det här är ett unikt värmeöverdrag till cykelsadel som är uppvärmningsbart. Det värmande sadelskydd Bike it är designat av två studenter från Uppsala och sedan miljövänligt producerat i cykellandet Holland. Ett smart sätt att hålla rumpan varm även under kallare dagar. Detta sadelöverdrag innehåller en påse fylld med vete som du värmer i mikron, då hålls värmen kvar i en halvtimme vilket är perfekt för en cykeltur till jobbet. Träs snabbt enkelt på och av sadeln. Perfekt tillbehör för att kunna njuta av en varm och skön cykelsadel.

  • Max sadelmått: Bredd 25 cm Längd 29 cm
  • Håller värmen i upp till en halvtimma.
  • Svart vattenavvisande slitstarkt tyg.

 

Varm och skön cykelsadel

Vi tycker att det är på tiden att även cyklister nu också på ett smart sätt kan njuta av ett varmt och skönt säte - precis som i till exempel bilen. Sadelöverdrag värms snabbt upp i mikron, och håller sedan värmen länge i upp till en halvtimma, perfekt för att pendla till jobbet eller en kortare cykeltur. Produkten innehåller en värmekudde som är fylld med vete som sedan efter smart uppvärmning håller din rumpan varm.

  • För att värma i mikrovågsugnen lägger du sadelöverdraget i den medföljande tygpåsen av sammet och värmer i medelhög värme i ca 1-2 minuter.
  • För att värma i ugn värmer du ugnen till 125° och sedan lägger sammets påsen med värmeöverdraget i mitten i ca 10 min.
2021-01-20
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.